Skip to main content

ON THE FLOOR

seronoknya pegi shopping!!biasa la,org pempuan....shopping dan hidop,mmg tak dpt dipisahkan...apelagi pegi dgn member2...lagila best...hehehe
Kol 10 pagi dah siap dah...dressing mesti sempoii...t-shirt,jeans...kale ofcos la t-shirt hitam..fvrt tu...lip gloss...rambut..lepaskan je la...yesss!!!
    iqa,anis,mimi...dah kumpul kt bastop,....ok2...jap lg aku sampai..tunggu k!..hari tu kami pergi dgn MR BLACK (NEO R3)kesayangan ku...tanpa berlengah...aku terjah MR BLACK,start,..and.. go to the bustop la..heeee come on baby....ops!!!jgn lupa...perfume kegemaran...ct.dior pujaan ku...pstt!! pstt!!...hurmmm...aahhhh...wangienya...perfact!!!LETS GO!!!!
   Dari jauh 3 aweks gediks lg jambu tu dah melambai2kan tangan kt aku...hahha..tu pon mereka...Perghhh korang high heel ????dasyat la lu all...aku tgok da macam bdak2 af  la dressing korang...hebat bangat..hahahahah
   tanpa berlengah,kami tinggalkan bustop dan menuju ke distanasi yg dirancangkan...PASIFIC MALL !..terbaikkkk...
30minit da sampai...ala,kedai masih bnyak yg lom bkk..keluh mimi..xpelah..kita pergi ronda2 dulu ok..mne yg dah bkk kita terjah je ..ok??pujuk aku...kedai baju,kedai kasut,kedai cenderahati,kedai aksesori..semua kami masok,test itu,test ini..mana yg ngam..beli .....heheheh..lantak kaw!!!!mmg seronok sakan haritu....gelak sesaja sepanjang time shopping tu...
oi korang,kita main games yok...ajak iqa,tak yah la...kita main bowling jom,aku da lama tak main bowling seyhh...plisss...rayu aku..heheheh last2 diaorg caer jgk..
Naik la ketingkat 4....sampai je kt depan pintu bilik bowling tu..adalah sekumpulan budak2 lelaki yg..aku agak2 mcm menunggu sesorang...aaa..nak mengediks la skejap...hehe si iqa,mimi dah
mula menjeling2 kt mamat2 tu..aku senyum je..kot2 tak dilayan...oik...ade respon de....heee tak masuk main ke???tanya aku..kita org tunggu kawan kjap...jawap salah sorg dp mereka..
ok la..kita org masok dulu la ye...alahai..mengatal plak aku hari ni..heee
   ENTAH kenapa...tetiba..kaki aku terlanggar kasut iqa...adoii..!!!!iqa jatuh depan pintu..sory2 beb..aku tak perasan..heee...kaw ni beb...sambil menahan sakit dan malu iqa cuba bangon..tapii..dia terjatuh lagi..heheheheh high heel kaw tu..over la doe...aku teros ketawa terbahak2 mimi,anis pon join
gelak...rupa2nya..mamat2 tadi pon...hahahahahaha salah sorg dp mereka berkata "hai cik adik,
dance on the floor ke tu???hahahahha.....
     Paiseyh....merah padam muka iqa..namun dia teros belalu dan masok ke bilik bowling tu...iqa..iqa..sory..jerit aku..heheheh..sory beb..aku pelok dia...urm...dia senyum tnda maafkn aku...acah je..xhal la beb..jwp iqa selamba..jom2..main..iqa mengajak ku ....kami pon terus la bergembira,seronok ....sampai lah lewat petang..lepas mgisi perut..kami pulang...seronok sangat2....



sehingga hari ni,,iqa,mimi,anis dan aku, tak akn pernah lupa saat2 manis kami pegi shopping pd haritu...kih3..lbih lagi saat2 iqa dance on the floor tu..hahahahah sory iqa ku sayang..heheheh

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx