ON THE FLOOR

seronoknya pegi shopping!!biasa la,org pempuan....shopping dan hidop,mmg tak dpt dipisahkan...apelagi pegi dgn member2...lagila best...hehehe
Kol 10 pagi dah siap dah...dressing mesti sempoii...t-shirt,jeans...kale ofcos la t-shirt hitam..fvrt tu...lip gloss...rambut..lepaskan je la...yesss!!!
    iqa,anis,mimi...dah kumpul kt bastop,....ok2...jap lg aku sampai..tunggu k!..hari tu kami pergi dgn MR BLACK (NEO R3)kesayangan ku...tanpa berlengah...aku terjah MR BLACK,start,..and.. go to the bustop la..heeee come on baby....ops!!!jgn lupa...perfume kegemaran...ct.dior pujaan ku...pstt!! pstt!!...hurmmm...aahhhh...wangienya...perfact!!!LETS GO!!!!
   Dari jauh 3 aweks gediks lg jambu tu dah melambai2kan tangan kt aku...hahha..tu pon mereka...Perghhh korang high heel ????dasyat la lu all...aku tgok da macam bdak2 af  la dressing korang...hebat bangat..hahahahah
   tanpa berlengah,kami tinggalkan bustop dan menuju ke distanasi yg dirancangkan...PASIFIC MALL !..terbaikkkk...
30minit da sampai...ala,kedai masih bnyak yg lom bkk..keluh mimi..xpelah..kita pergi ronda2 dulu ok..mne yg dah bkk kita terjah je ..ok??pujuk aku...kedai baju,kedai kasut,kedai cenderahati,kedai aksesori..semua kami masok,test itu,test ini..mana yg ngam..beli .....heheheh..lantak kaw!!!!mmg seronok sakan haritu....gelak sesaja sepanjang time shopping tu...
oi korang,kita main games yok...ajak iqa,tak yah la...kita main bowling jom,aku da lama tak main bowling seyhh...plisss...rayu aku..heheheh last2 diaorg caer jgk..
Naik la ketingkat 4....sampai je kt depan pintu bilik bowling tu..adalah sekumpulan budak2 lelaki yg..aku agak2 mcm menunggu sesorang...aaa..nak mengediks la skejap...hehe si iqa,mimi dah
mula menjeling2 kt mamat2 tu..aku senyum je..kot2 tak dilayan...oik...ade respon de....heee tak masuk main ke???tanya aku..kita org tunggu kawan kjap...jawap salah sorg dp mereka..
ok la..kita org masok dulu la ye...alahai..mengatal plak aku hari ni..heee
   ENTAH kenapa...tetiba..kaki aku terlanggar kasut iqa...adoii..!!!!iqa jatuh depan pintu..sory2 beb..aku tak perasan..heee...kaw ni beb...sambil menahan sakit dan malu iqa cuba bangon..tapii..dia terjatuh lagi..heheheheh high heel kaw tu..over la doe...aku teros ketawa terbahak2 mimi,anis pon join
gelak...rupa2nya..mamat2 tadi pon...hahahahahaha salah sorg dp mereka berkata "hai cik adik,
dance on the floor ke tu???hahahahha.....
     Paiseyh....merah padam muka iqa..namun dia teros belalu dan masok ke bilik bowling tu...iqa..iqa..sory..jerit aku..heheheh..sory beb..aku pelok dia...urm...dia senyum tnda maafkn aku...acah je..xhal la beb..jwp iqa selamba..jom2..main..iqa mengajak ku ....kami pon terus la bergembira,seronok ....sampai lah lewat petang..lepas mgisi perut..kami pulang...seronok sangat2....



sehingga hari ni,,iqa,mimi,anis dan aku, tak akn pernah lupa saat2 manis kami pegi shopping pd haritu...kih3..lbih lagi saat2 iqa dance on the floor tu..hahahahah sory iqa ku sayang..heheheh

Comments