Skip to main content

dengarlah rintihan hati i nie.....

bukan i tak sudi nak jumpe u,
mmg itu harapan i,
dpt jumpa dgn org yg selalu i share pasal suka dan duka i kt fb ni....
tp...u pon tau macamane situasi i,
siape diri i,
ape status i,
macamane undang2 family i,
macamane prinsip2 parent i,
mama  i selalu pesan...
jangan biasekan diri utk berjumpa dgn bukan muhrim....

kerana jika kamu berdua...
nanti akan ade yg ketiga diantara kalian...
haishhh..nauzubillahiminzaliq....    
i memang selalu ingat pesan mama tu...
i akan jage diri i ni mama,


i akan sentiase jauhi pekara2 itu mama...walaupon pd hakikatnye..semua tu hajat2 i selama ini ..erghhh.....sebak rasenya......sekarang ni....demi mama dan maruah ..i tahan saje semua hajat2 i yg i pendam utk u....harap u boleh terima kenyataan ini.....dan kasih sayang ini tak akan pudar walau ape pon yg bakal kita hadapi ,dimase akan datang.....mengertilah......isihati i ni...rintihan i ni......sebab.....sejujur2nya......






i sayang u B....tu je yg i mampu ucapkan disini~.....

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx