Skip to main content

mr T

you hadir dlm hidup i macam kehadiran ribut tsunami!
 sekali pukol  je teros beri kesan seumur hidop i,
macam bermimpi...tp kenyataan
entah kenapa.. i yang jadi  tempat you berlaboh..
mr T,
maafkan i,bukan bermaksod nak menyingkap masalah
tapi you pon tau sape i disisi you?
kenapa i susah nak terima ikatan ini..
mesti you tau segala2nya
pasal diri i,jiwa i,cinta i.....
knape i juga yang you pilih...
yup mr  i mmg sayang you..
dulu...as like as my brother ...
tp sekarang...ianya telah pon berubah kan??
you yang mengubahnya...
mangse keadaan adalah i skrg ni...
tp.....i ngaku i bukan manusia yg sempurna
kalau sesuatu berlaku atas ikatan ini....maafkan i,
i terpaksa.,
adakah you pon terpaksa??
hanya you je yg tau hati dan perasaan you..
i terima you demi kerana tanda hormat i atas  org2 yg memandai2 merancang kan agenda ini,
i terima you sebab i tau you adalah calon menantu yg mama dan ayah idam2kan selama ini,
i terima you sebab i yakin you dapat membimbing i dgn ilmu agama yg you selalu amalkan tu,
cuma yg i tau,setakat ini....
i tak mampu terima cinta you 100%...
kerana cinta i ni telah i beri pada seseorg yg lebih dulu i kenali,
maafkan i mr T~
berkali you ucapkan pd i,
berkali you lafas kan kata2 you tu pd i,
TRY TO LOVE ME~
PLEASE TO TRY TO LOVE ME~
I REALLY LOVE U BABY~
...i pon tak pasti mr...
by the way... sory mr...
I'm not  the perfact person!
you kena tau tu !!!!

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx