rindu dlm cinta jarak jauh

rindu..
pernah rase tak rindu setengah mati???mcm ape yg aku rasa ni....bila rindu jek airmata la yg first turun...nape mesti airmata yg turun dulu?..ntah la...sampai skrg pon tak jumpe jawapannya...maybe lumrah alam,ianya semulajadi..pastu dada rase sebak...pilu semacam....korang tentu penah rase ape yg aku rase tu...pada mase yg sama..ingatan hilang tah kemana...melayang..zooom....jaohhh...


kenangan satu persatu terbayang dlm kotak ingatan...layan lak lagu2 jiwang....abis laaaa....meleleh teross......ahhhh.....selera dah lah....terus putos nafsu nak makan dah!!...depan mata ade KFC ke,McD ke,.. mamp*s tak layan...hahahahah...dasyat..dalam kepala otak da takde mikir sape2 lagi..asik2 org yg dirindu..


hahh!!!sampai skrg aku lom jumpe ubat tahan sakit bila merindu ni..kata kawan2...call je.hilangla nanti rase rindu tu...ye ke??rase2nya  tak...tapi  knapa tak? call je mane  ade feel....hahahahah....sengal....nak feel2 lagi tuu..eahhhh...korang tak rase ape yg aku rase,mmg la korang bole cakap....aku dah tanya doktor Love pon dia tak jumpa pon penyelesaiannya....hahaha....great!!! hurm...ape nak buat ek?? agak2 korang...ape harus aku buat ni....hehehe...jawap la.....

aaa...tak mau la buat bodoh...da salu aku buat tu... hahaha @#$%^&*....online la..ape lagi......kot2 dia ada online kira rezki tu...hahahahah...tp..kalau tak da..? positif la ok.....takda rezki la tu namanya......ok2...jom2 online..... haraf2 dia ada la...haishhhh...susah gak bercinta kt siber ni.....bikin jiwa wa kacaw beb...heeee....


sayang.....u taw kan i sayang u?? so..apelagi....chaw la jom.......!!!!

Comments