Skip to main content

rindu dlm cinta jarak jauh

rindu..
pernah rase tak rindu setengah mati???mcm ape yg aku rasa ni....bila rindu jek airmata la yg first turun...nape mesti airmata yg turun dulu?..ntah la...sampai skrg pon tak jumpe jawapannya...maybe lumrah alam,ianya semulajadi..pastu dada rase sebak...pilu semacam....korang tentu penah rase ape yg aku rase tu...pada mase yg sama..ingatan hilang tah kemana...melayang..zooom....jaohhh...


kenangan satu persatu terbayang dlm kotak ingatan...layan lak lagu2 jiwang....abis laaaa....meleleh teross......ahhhh.....selera dah lah....terus putos nafsu nak makan dah!!...depan mata ade KFC ke,McD ke,.. mamp*s tak layan...hahahahah...dasyat..dalam kepala otak da takde mikir sape2 lagi..asik2 org yg dirindu..


hahh!!!sampai skrg aku lom jumpe ubat tahan sakit bila merindu ni..kata kawan2...call je.hilangla nanti rase rindu tu...ye ke??rase2nya  tak...tapi  knapa tak? call je mane  ade feel....hahahahah....sengal....nak feel2 lagi tuu..eahhhh...korang tak rase ape yg aku rase,mmg la korang bole cakap....aku dah tanya doktor Love pon dia tak jumpa pon penyelesaiannya....hahaha....great!!! hurm...ape nak buat ek?? agak2 korang...ape harus aku buat ni....hehehe...jawap la.....

aaa...tak mau la buat bodoh...da salu aku buat tu... hahaha @#$%^&*....online la..ape lagi......kot2 dia ada online kira rezki tu...hahahahah...tp..kalau tak da..? positif la ok.....takda rezki la tu namanya......ok2...jom2 online..... haraf2 dia ada la...haishhhh...susah gak bercinta kt siber ni.....bikin jiwa wa kacaw beb...heeee....


sayang.....u taw kan i sayang u?? so..apelagi....chaw la jom.......!!!!

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx