Skip to main content

~ yenda cyg and her bff ~

hahaha i know u want me! u know i wont!
adehh......awat ni,...malam2 buta da u me,u me? ala lagu  tuu...yela lagu...tp ...aaaahak! ape ade dlm lagu?dlm lagu ade luahan perasaan, dlm lagu ade hajat yg hendak disampaikan tp tak boleh di ucapkan!

laaa...nape tak berteros terang je???mane boleh..kalau face to face masak beb kalu luahan tak diterima....hahahah tol jgk kan....dlm lagu ade muzik,yg gemersik.ade irama yg syahdu,ade kalimah2 yg menyayat sanubari...ceh ceh cehhh...ko ckp mcm ko ahlil muzik?! urm...aku tak mahir dlm muzik..tp aku mmg minat muzik..

tu..tu lagu kt atas tu...lagu sape?utk sape? heheheh~ tu lagu dp aku utk secret admire aku la...hahahaa~ ko ade secret admire beb??hahaha geli ati aku..hahahah~ ape?? ko ingat aku tak layak utk itu ke??

hurm......geget dak ni kang! muka camni punya ayu di perlekeh kan! sayu aku beb... tak nak kawan ko lagi....hahaha touching doe minah ni....ye ye...kau ayu ...hahahaha~ ko tak iklas beb!! ko saja bagi hati aku cool kan! aku tak nak tuuu...laaa......ko ni kenape daaa.....ko la kata aku..ko gelakkan aku....
ko gelak sbb aku ade secret admire!!..ko jahat laaa...

ok2  fine,! ko mmg ayu...ko lawa,ko wanita melayu terakhir...tapi ko tau tak knape aku suka kawan dgn ko????...tah mne aku tau....tu perasaan ko....aku suka ko sbb ko tu penyayang,ko peramah, suka senyum,tak sombong,ko caring dgn kawan2,ko tak gediks,ko tak kaki lepak,ko tak playgirl.....and ko baik dgn aku..tu la sbb nya...faham tak ??

heeee~ malu aku doe....sepak kang budak ni...puji aku over sgt...

tengok...aku jujur ko lak tak terima...haishhh tak faham la kat ko ni yenda....urm....da la..jom2....rehat da nak habis ni..jom sambong kje kita....k2.....jom...

ehhh jap2...pesanan penaja beb!! sayang2...i love u sayang.....hahahah..ingat tu....hahahahah woii!!! geli doe....ape ko merepek ni..hahahahha sengal tol dak yenda ni..angau ke ape??? hehehe tuan punye badan je taw...ko mane taw..ko bawah umo lg...hahaha




muachhh~ sayang kamu~

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx