~ yenda cyg and her bff ~

hahaha i know u want me! u know i wont!
adehh......awat ni,...malam2 buta da u me,u me? ala lagu  tuu...yela lagu...tp ...aaaahak! ape ade dlm lagu?dlm lagu ade luahan perasaan, dlm lagu ade hajat yg hendak disampaikan tp tak boleh di ucapkan!

laaa...nape tak berteros terang je???mane boleh..kalau face to face masak beb kalu luahan tak diterima....hahahah tol jgk kan....dlm lagu ade muzik,yg gemersik.ade irama yg syahdu,ade kalimah2 yg menyayat sanubari...ceh ceh cehhh...ko ckp mcm ko ahlil muzik?! urm...aku tak mahir dlm muzik..tp aku mmg minat muzik..

tu..tu lagu kt atas tu...lagu sape?utk sape? heheheh~ tu lagu dp aku utk secret admire aku la...hahahaa~ ko ade secret admire beb??hahaha geli ati aku..hahahah~ ape?? ko ingat aku tak layak utk itu ke??

hurm......geget dak ni kang! muka camni punya ayu di perlekeh kan! sayu aku beb... tak nak kawan ko lagi....hahaha touching doe minah ni....ye ye...kau ayu ...hahahaha~ ko tak iklas beb!! ko saja bagi hati aku cool kan! aku tak nak tuuu...laaa......ko ni kenape daaa.....ko la kata aku..ko gelakkan aku....
ko gelak sbb aku ade secret admire!!..ko jahat laaa...

ok2  fine,! ko mmg ayu...ko lawa,ko wanita melayu terakhir...tapi ko tau tak knape aku suka kawan dgn ko????...tah mne aku tau....tu perasaan ko....aku suka ko sbb ko tu penyayang,ko peramah, suka senyum,tak sombong,ko caring dgn kawan2,ko tak gediks,ko tak kaki lepak,ko tak playgirl.....and ko baik dgn aku..tu la sbb nya...faham tak ??

heeee~ malu aku doe....sepak kang budak ni...puji aku over sgt...

tengok...aku jujur ko lak tak terima...haishhh tak faham la kat ko ni yenda....urm....da la..jom2....rehat da nak habis ni..jom sambong kje kita....k2.....jom...

ehhh jap2...pesanan penaja beb!! sayang2...i love u sayang.....hahahah..ingat tu....hahahahah woii!!! geli doe....ape ko merepek ni..hahahahha sengal tol dak yenda ni..angau ke ape??? hehehe tuan punye badan je taw...ko mane taw..ko bawah umo lg...hahaha




muachhh~ sayang kamu~

Comments