100 hengget ????

banyak tu....
kaye2...hahaha....
nak beli ape tu???
jom shopping!!
baju??

kasut????hahaha.




jgn nak mengada...duit tu kerajaan bg utk korang beli buku tahun depan ,bkn tuk shoping mopingg...korang dak kecik,tak boleh pegang duit banyak2 ...hahaha..
so,pegi bg duit tu  kt mak korang tau....dpt jugak kurangkan masalah kewangan makbapak korang nanti ..hehehe
mak bapak pulak, jgn lah buat  beli barang2 dapor ..hahahah
mau pusing kepala nak hadap sesi persekolahan tahun depan nanti ...mana nak cekau duit yg makin lama makin murah nilainya ini....
NO MONEY...NO TALK....hahahaah
i dont think so!!!


bytheway,thanks to kerajaan sebab ada buat bajet utk anak2 bersekolah ditahun depankan...
para pelajar plak,belajarlah bersungguh2 demi masa depan korang ..bknnya  utk kami pon...
kami ni dah tamat tempoh utk pergi sekolah...hahaha (expired )

post harini mcm serius je kan,tp tulah....pertama kali tgok org beratur amik duit rm 100 kt sekolah tadi,tu yg nak share kt sini..hahaha

mood;  jiwa maseh kacaw!!!!




Comments