aku yg kau panggil 'sayang'

i love it when u call me 'sayang' hehehe
bangganya kalau ada org sayang kan...
sape tak sayang org yg di sayang?? dah terang2 dia panggil sayang...aaa...sayang lah tu....but,salu awek2 manje tanya kt bf dia : sayang, u sayang i tak?? hadoi!! kalau bf tak sayang,nape u diambil jd gf dia...
tp sebenarnya.... tu bkn ape...terang lagi bersuluh kot..dah tau org syg lagi mau tanya..hahaha..kang dah tak sayang..baru tau...heeheee...
kalau call panggil 'sayang'
mase maset type 'sayang'
duniani hanya milik kita sayang!
time chating dah ckp 'sayang'...mcm2 ayat pon masok 'sayang'..urm..maseh tak puas lagi ke??
tapi aku puji pd bf yg sanggop nak komen post gf dan masuk kan kata2 syg kt ctu...waw,berani laa...bangga siott....
so,gf jgn lak nak mengade2 nk tnye bf dia lagi..pasal sayang menyayang ni...dah sah2 org tu syg lu la beb!!!!
sayang,
u malu tak nak call i sayang depan kawan2 i???
atau depan kawan2 u???
baik jujur tau...sebelom i buang rase syg i kat u tu...hahahahah

sayang,sok anak kita nak berape eko??? ahaks!!!


ingin ku laungkan pada alam...aku benar2 sayang kamu!!!!
awek sape ni...ganas seyhhh!!!!  hahahaha
tp,gadis kalau dah sayang kat seseorg boy,dia tetap akan syg boy tu sampai bila2....walau ape pon yg terjadi,sayang nya tak akan pernah pudar.....caye tak???tak caye sudah...hahahah...but i do it!!! (ngaku  lak tu...)




still loving you,B !!
mood: rindu~ jujur nk ckp ni...aku tetap sayang kamu!

Comments