Skip to main content

aku yg kau panggil 'sayang'

i love it when u call me 'sayang' hehehe
bangganya kalau ada org sayang kan...
sape tak sayang org yg di sayang?? dah terang2 dia panggil sayang...aaa...sayang lah tu....but,salu awek2 manje tanya kt bf dia : sayang, u sayang i tak?? hadoi!! kalau bf tak sayang,nape u diambil jd gf dia...
tp sebenarnya.... tu bkn ape...terang lagi bersuluh kot..dah tau org syg lagi mau tanya..hahaha..kang dah tak sayang..baru tau...heeheee...
kalau call panggil 'sayang'
mase maset type 'sayang'
duniani hanya milik kita sayang!
time chating dah ckp 'sayang'...mcm2 ayat pon masok 'sayang'..urm..maseh tak puas lagi ke??
tapi aku puji pd bf yg sanggop nak komen post gf dan masuk kan kata2 syg kt ctu...waw,berani laa...bangga siott....
so,gf jgn lak nak mengade2 nk tnye bf dia lagi..pasal sayang menyayang ni...dah sah2 org tu syg lu la beb!!!!
sayang,
u malu tak nak call i sayang depan kawan2 i???
atau depan kawan2 u???
baik jujur tau...sebelom i buang rase syg i kat u tu...hahahahah

sayang,sok anak kita nak berape eko??? ahaks!!!


ingin ku laungkan pada alam...aku benar2 sayang kamu!!!!
awek sape ni...ganas seyhhh!!!!  hahahaha
tp,gadis kalau dah sayang kat seseorg boy,dia tetap akan syg boy tu sampai bila2....walau ape pon yg terjadi,sayang nya tak akan pernah pudar.....caye tak???tak caye sudah...hahahah...but i do it!!! (ngaku  lak tu...)




still loving you,B !!
mood: rindu~ jujur nk ckp ni...aku tetap sayang kamu!

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx