Skip to main content

gadis dan ayat kecewanya

kalau dinamakan gadis ni automatik kita fokus yg lembut,pemalu,suka senyum,manja,dan berbagai2 lah...but,kalini aku nak share ayat2 gadis kalau diaorg putus cinta..heheheh..jom...



(gadis skema;)
awak,
sekadar gambar hiasan
sampai hati awak kecewakan saya,selama ni awak lah yang selalu dihati saya,siang malam saya selalu ingat kan awak..kenapa hati saya awak hancurkan? apa salah saya pada awak??walau apa pun yang awak lakukan terhadap saya dan cinta kita...saya akan selalu sayang awak hingga keakhir ha yat saya,awak...saya doakan awak bahgia dgn kekasih baru awak dan jangan lagi ingat saya...hanya ALLAH je yg tau hati dan perasaan saya diketika ini....
hehehe..skemah gile tuuu....


(gadis rock:)
beb,
rock yg cute
wa da cinta lu dp wa kenal lu masa wa pg tgok konset double trouble lg...wa tngkap cintan sama lu...wa puje lu sampai mana2 tmpt kt bilik wa,wa tampal gmbar lu beb...sampai aty lu beb wat wa camni..hati wa da mcm cermin kete yg hancor  berderai kt atas jalanraya time eksiden tu taw...lu r balak wa yg paling wa sayang...skrg lu tinggalkan wa...alasan lu...wa tak sweet...lu bnyak langsi la beb,selama ni wa la yg lu angkot kehulu kehilir dgn moto cabok lu tu...ape2 pon wa ttp tabah...lu pegi la dgn awek sweet lu tu...wa ttp layan ati wa yg hanyut ni...lupekan lah wa, beb....1 je lu kne ingat...ati wa...rock sampai mati...ROCK STEADY!!!!
perghh...marah tol gadisni...seram lak aku tgokkan....hehehe

(gadis gediks:)

Add caption
sayangggg....urmm.....sampai hati u wat i camgini taw...caket aty i taw...u akap kt i,u cyg i..,i cinta maty u...tp...tgok...ape yg u da buat kt cinta kita???i xnak!!! xnak!!!i xnak jd camgini...u are my hubby...but u still play another love games with that girl...i hate u taw..hurmm.....
sayang.....eee....geram taw...geramm tgok u ....u saketkan ati i...saket sgt2 taw....hati i dah remuk,,hibe, sengsara, semua sbb u taw...sbb u!!! ummm....pasni jgn kontek i lg...i benci tgok no hset u..benci!!!..benci!!!...urmmm...
hahahah.gediks berbagai...berdiri bulu rome aku tgokkan...






(gadis blogger:)

Add caption

u...
i hanya mampu mengalirkan air mata bila u suruh kita hentikan perhubungan ini,lidah i kelu ...jantung i terhenti berdetik,how dare u are??...tega nya hati u sanggop menduakan cinta i yg tulus ni....u hipokrit!!
selamani,hanya u jejaka yg i sayang ,yg selalu di ingatan i.only u !!..tp...rupanya,i hanya bertepok sebelah tangan...btw,apepon keputusan u ,i akur...nothing else...selain melepaskan cinta ini pergi....dan lepaskan u ,haraf sgt2 agar u akan selalu happy with your new love sampai ke akhir hayat u...

dont worry  about my heart, about my feeling,...akan i jagenya elok2 lepas ni...walau ianya adalah the bad work in my life....i'll do it....thanks for everything, thanks sbb pernah syg dan tercinta kat i....i akan halalkan semua cinta2 u dulu....
cececehhh...ayat..bombastik..heheheh



ape2 pon gadis tetap akan rase kecewa bila cinta tak sampai...walau caranya berbeza2..namun....maksodnya sama je...heheheh
mood;  selalu layan ayat pedih kat fb...join the heart broken group tuu....hehe

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx