Skip to main content

kalau suka kata kan ye jek!!!

masa kau muda,semua sukakan  kau kan?
nanti bila dah tua?? ada org nak minat lagi tak ek??
mesti la ada....org tua,...org tua la yg minat.....hahahaha
oi..sory k...cakap elok2 ckit ok..
org tua skrg minat org muda tau...hahahaha
yeke???laa..tak caye org ckp,ok2...meh la tgok ni..

korang ingat aku suka2 buat gosip eah??? dosa beb.....


hahaha..lentok tu..mcm mana lentoknye misai uncle tu...lentok lagi awek kt sebelah dia...whooooaaah...bertuah la badan....
jap lg punya pic,korang jgn jeles ok....
aku tgok pon tak sedap ati rasanya ni..hahaha..
.kemarok seyhhh!!!..tp kalau dah minat,sapa nk halang kan...jap2....



tgok!! mengejor lagi tu..tah ape yg uncle tu nak tangkap gaknya ek??? hahahah

so,jgn korang ingat org tua ni hanya minat kt org tua...takde makne nya la....banyak lagi contoh yg
layak aku pamirkan kat sini tp...ckop la stakat ni..kang kne saman lak..heheheh...
tp aku tabik kat bro yg kat bawah ni...tang mana cintanya terjatuh,aku pon tak dpt kesan..siap buat pengakuan jujur lagi tu. kami bahagia kok!! hehehe..




.
ttop mata dulu.....1....2.....3...!!! tarra.....


cayala sama nenek ni...saya pon lom tentu ada org sayang camni nek.....hehehe~
power of love!!!!!!hahahahahahah

senang ckp,chenta itu bute,usia bukan penghalang...sape setuju..give me 5!!!!




oklah..asik ngata org jekan...dah2 la tu...kalau ade free aku cerita lg pasal kehidopan sekeliling aku kat korang oke....bytheway,tengs sudi baca post2 aku..ni bkn apa...just type what on my mind only..not on your mind...heheheh..mcm nak buat status kt fb je kan....wokeylah...wa chow dulu...tunggu next post....nak muachh x?? tak payah la kot..nanti korang muak lak...hahahah



mr razman nak muachh x?? ahaks!!

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx