Skip to main content

mereka bertemu lagi

cehhh!!! peminat bola sepak negara....berita mengembirakan bukan...
penuh semangat yg padu demi negara...ALLAH selamatkan kamu~
Harimau muda masok final at sukan sea di jakarta....horeyy!!!
WHAT??jumpa tuan rumah semula.....YA ALLAH....
haraf kemenangan berpihak pada team negara juga kali ini...
waw!!! ni yg dikatakan jodoh...hahahaha...
terkilan, terluka....akhirnya bersama jua...hahahahha
ye tuhan penentu segala..YA ALLAH izinkan malaysia menang pd pemainan malam ni!!!

namun katanya beberapa org kuat harimau muda tak dpt beraksi pd mlm ni...kecederaan yg dialami menyebabkan peluang mereka terhalang.walau bagaimana pon team kita maseh mempunyai pemain2  yg berprestasi tinggi dlm team itu....ianya amat membanggakan...
penjaga gol yg sangat dibanggakan oleh seluruh rakyat MALAYSIA!!!
kalah menang no 2,yg penting dpt bwk "emas''ke MALAYSIA!!! hahahah camane plak tu,kita bkn pegi lombong emas..heehee...gurau je k......

sebagai rakyat yg mempunyai mykad...aku menaruh harapan tinggi utk kemenangan pd mlm ni,tp...
andainya kekalahan milik harimau muda...aku redha...dan aku masih lagi berbangga dgn team harimau muda itu...
kami bangga dgn keupayaan kamu mr!!!kamu penyelamat ...
bukan apa,tak ramai lagi ada anak muda dimalaysia ini yg mampu berlari mengejar bola selama 90minit dgn cabaran,kecederaan,keletihan,mahu pon cabaran psiko,  demi  negaranya yg tercinta....
bangganya aku.....hehehe
para penyokong pasukan harimau muda akan sentiasa memberi sokongan padu pada mlm ini...GO!! GO!! 
syabas!!! mr mmg pandai melatih harimau!! respek laa kt mr....hahaha...teroskan usaha ok!
..pweee wiittt!!!! go malaysia go!!!...we alls support u dpn tb mlm ni...pop corn,kacang goreng...with kopi o...hehehe aku juga bangga dgn seseorang yg hebat ni...yg kuat semangat dan yg amat perihatin...dia ialah ensem man yg kt atas tu la JURULATIH PASUKAN....syabas mr ONG KIM SWEE!!! dan jurulatih yg 2 lagi tu..hehehe sory...tak tau nama diaorg laa...





mood: tido bola ,makan  bola, masak bola...lalala~

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx