Skip to main content

nakalnya kamu!!!


Aku nak tanya..org lelaki kalau lepak2 cerita ape ek??
Nak kata diorg bincang pasal menu masak2 ,takkan kot…
Pasal duit belanja sekolah anak…lagi mustahil…
Nak kata bicara soal Negara,agak keterlaluan plak..heee
Tapi….adat la,org muda la katakan…
time awek balik keja  petang2 hari,aaa…mase tu la diaorg akan duduk lepak2 kat tembok,bawak
 gitar,nyanyi lagu jiwang… Suara sedap tak sedap,tu nombor 2,yg penting enjoy…heee
whooaaa...layan gitu…hahaha 

Apa yang  selalu aku tengok,mereka suka mengacau awek yg lalu depan port mereka lepak tu,tegor2
la awek tu (insan peramah kononnya),kalau awek tak layan dicop lak sombong,kalau yg layan tu…jawapnya pas awek tu blah,mesti
diaorg kutuk lak kat belakang… ..gelak ramai2…hahahah… awek yg kena kacau tu tentu boring kan lalu
port diaorg….tp,kalau dah takde jalan lain..terpaksa la….tp haraf2 aktibiti lepak2 tu biarlah kumpulan yg positif ..tak nak lah dok bincang camne nak pecah rumah orang…atau camane nak curi kereta tok ketua,
hahaha yg paling tak syok..jgn  lah ada buat perbincangan camne nak skodeng anak pak imam mandi pas balik keja kol 8.00 mlm…….heheheh..
aku tau,dak2 yg dok melepak tu sebenarnya mereka mesra alam,mesra rakyat..sebab tu mereka akan setia melepak demi satu team…hahaha..kacau awek tu just selingan je...kot2 sangkot...rezki tuu....hahaha,sory bro!!!..

bro!! Petang ni lepak mane?? Kedai  jom….ok….kol 5 ok !! nanti aku amek ko… ajak si bulah sekali taw. Ok2….nt aku sms dia..dtg petang sikit,aku nak tolong mak aku lipat baju ni….alahai....…sweet tu….anak sape  tu?? hahahahah....

Ahaks!! mcm pernah ku lihat ayat tu..tapi dimana ya???hahahah..tak la..tu Cuma fantasi aku jek…jgn lak korang perasan ok….hahahah..ketawa ni sambil tutop mulot…..
jom lepak2 dgn wa….
Layan blog je…

Mood; SENYUM SORANG2…happy

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx