nakalnya kamu!!!


Aku nak tanya..org lelaki kalau lepak2 cerita ape ek??
Nak kata diorg bincang pasal menu masak2 ,takkan kot…
Pasal duit belanja sekolah anak…lagi mustahil…
Nak kata bicara soal Negara,agak keterlaluan plak..heee
Tapi….adat la,org muda la katakan…
time awek balik keja  petang2 hari,aaa…mase tu la diaorg akan duduk lepak2 kat tembok,bawak
 gitar,nyanyi lagu jiwang… Suara sedap tak sedap,tu nombor 2,yg penting enjoy…heee
whooaaa...layan gitu…hahaha 

Apa yang  selalu aku tengok,mereka suka mengacau awek yg lalu depan port mereka lepak tu,tegor2
la awek tu (insan peramah kononnya),kalau awek tak layan dicop lak sombong,kalau yg layan tu…jawapnya pas awek tu blah,mesti
diaorg kutuk lak kat belakang… ..gelak ramai2…hahahah… awek yg kena kacau tu tentu boring kan lalu
port diaorg….tp,kalau dah takde jalan lain..terpaksa la….tp haraf2 aktibiti lepak2 tu biarlah kumpulan yg positif ..tak nak lah dok bincang camne nak pecah rumah orang…atau camane nak curi kereta tok ketua,
hahaha yg paling tak syok..jgn  lah ada buat perbincangan camne nak skodeng anak pak imam mandi pas balik keja kol 8.00 mlm…….heheheh..
aku tau,dak2 yg dok melepak tu sebenarnya mereka mesra alam,mesra rakyat..sebab tu mereka akan setia melepak demi satu team…hahaha..kacau awek tu just selingan je...kot2 sangkot...rezki tuu....hahaha,sory bro!!!..

bro!! Petang ni lepak mane?? Kedai  jom….ok….kol 5 ok !! nanti aku amek ko… ajak si bulah sekali taw. Ok2….nt aku sms dia..dtg petang sikit,aku nak tolong mak aku lipat baju ni….alahai....…sweet tu….anak sape  tu?? hahahahah....

Ahaks!! mcm pernah ku lihat ayat tu..tapi dimana ya???hahahah..tak la..tu Cuma fantasi aku jek…jgn lak korang perasan ok….hahahah..ketawa ni sambil tutop mulot…..
jom lepak2 dgn wa….
Layan blog je…

Mood; SENYUM SORANG2…happy

Comments