perihal MISS GUPPY....



Berubah nickname ???Owh..tu gelaran baru utk owner blog ni laa…u know guppy sayang??? Ikan kecil yg cantik tu,ada berkale2…cantik sgt2 tuu…kalau kt kampong dak2 panggil ikan laga..sbb ikan ni suka bergadoh (berlaga)tetapi kerana suka berlaga ,walaupon dia cantik,menarik…malangnya hidupnya tak bermasyarakat…ditempatkan dlm balang yg berasingan antara satu dgn lain…nak mengorat pon tak dapat…ishh sedih2…. 

so...Macamtu lah owner blog ni ,wajahnya bukanlah menarik sgt pon,manis adalah! uhhhu …tp kalau bab terkurung sorang2…memang sama mcm si guppy….langsong tak dpt kenal dunia luar…sepanjang hidupnya hanya didampingi oleh ahli keluarganya saja…tak pernah menikmati kebebasan hidup spt remaja yg lain. maybe owner blog ni suka berlaga kot..hahaha…entah lah…mcm tak masok akal  je kan…

Kalau korang nak tahu…apa yg dapat owner blog ni lakukan hanyalah ..Meluahkan isihatinya  di blog kesayangannya ini…korang simpati??? tapi dia tak perlukan simpati korang kot..,ape yg dia mahu…setialah menjadi temannya yg setia,menegurnya,menceriakannya,membaca post2nya…agar cahaya kebahagiaan itu akan kekal jd milik nya ,agar wajahnya berseri semula…..walau bahagia tu hadir dgn  hanya sejalur sinar cuma…berikan lah dia secebis sahaja...


 thanks sbb korang sudi ambil tahu wahai korangs ….. 


Comments