Z OH Z

Kenangan..
mase tu umor aku 15 tahun..
mengenali Z melalui laman web klik di sini.
mase tu Z baru lpas tamat belajar di sebuah kolej di Melaka..
tak sangka,teguran aku menjadikan kami kawan tapi mesra...
beberape bulan ber chating dgn Z..Buat hidop aku happy time2 on9...
apetak nye..ade je kata2 dia yg mengusik jiwa..hahaha
kadang2 aku tido sampai lewat malam...
ade mase,sampai ditegor mama,sebab tidor lewat...
'esok nak pegi sekola'...tu la kata mama..heehee...sory mama...jap2...5minit ok..
tu la kata2 yg selalu aku beri kt mama...5 minit utk sembang dgn Z...hehe...
lama kelamaan...mesra seorg kawan..telah menimbulkan rasa cemburu Z pada aku...
jika aku berchating dgn boys lain...pasti Z,akan masok kt roomchat aku...hahaha..
panggil aku sayang lg...whooaa.....mesra la tu....
tp kawan2 aku ..ade diaorg kesah ..mereka lg wat macam2 komen yg agak hot  utk aku..
hehehe...kcian Z....

ADE YG AJAK AKU KELUAR DATE,

ADE YG BG NO TPHONE,

ADE YG SAY..I LOVE U???
hahaha gila2.....
mcm2...semua tu just nk ngusik Z  je aku rase...
satu hari...ade kawan aku cadangkan aku letak pic lelaki utk pic profile aku...
utk jeleskan Z,
ok2..aku pon letak lah pic mr JAMES BORN utk jd pic profile ...
ade kata2 manja utk memuja mr JAMES BORN lagi....
i love u bond .....  hahaha tu la ayat gatal yg aku buat utk pic tu....gatal je kan?
memang sah!!! Z angin!!..hahaha...SAPE MR BOND TU?????!!!!
soalan demi soalan diajukan utk aku...aku gelak je...
aku sedar..api cemburu dah menyala2 dihati Z...
aku tau,ade rase myampah dlm hati Z...
aku biarkan Z dgn tanda tanya...
aku biarkan soalan2 Z tak terjawap.......beberape hari lepas tu....pecah lah tembelang Z...
mungkin oleh kerana teramat marah dgn aku,...Z telah menukarkan pic profile nya...
whoaaa...!!!!pic Z dgn seorg gadis yg agak menarik,  lg tertarik....hehehe
sape ni Z???? aku lak menyebok nak tau....ahaks!..
tu la gf i....SOLEHA..jawap Z selamba....
mak oii....aku kawan dgn bf org????
kerja gila yg paling bodoh aku buat ni...
naseb baik aku baru beberape bulan kenal dia..
klu aku dah jatoh cinta???tak ke parah tu....
kitaorg kawan dah 5 tahun,..jelas Z....
kami satu kampong...satu sekolah...dia terlalu baik....dan bla..bla....panjang lebar penjelasan Z..
aku just said ''owh....it's ok la...''....ade  jak rase terkilan..tp...
tak mau menghancurkan jiwa yg tengah kacau....aku hanya berdiam....
beberape minggu aku tak bkak web tu....mcm jeles je kan???hahahahah..sengal tol!
biarlah Z dgn gf dia,aku janji tak mau kacau Z lagi dah pasni....
demi kekasih dia tu...cian lak aku tengok....
berbaloi gakkan idea aku pakai pic mr bond tu..klu tak..
ape dah jadila kt aku sekarang ni...hurm.....
MINGGU LEPAS....
Z...ade send request friend kat fb aku...hehehe..aku aprove je lah....
Z OH Z....engkau kembali lagi dalam hidop aku???? 
Z mintak maaf atas ape yg Z da buat kat u...
tu la kata2 Z utk permulaan chating....it's ok Z....i da lama maafkan u....
benda lama jgn dikenang lagi....lagi pon i da buang semua kisah silam i ....
sekarang semuanya dah tak bermakna lagi...
sebab,i da janji pd seseorg yg i akan cinta dia sampai mati...
sape org tu??? hanya ALLAH je yg tau...
u tak perlu tau la Z...hehehe
disini...aku haraf,Z akan terus bahagia dgn SOLEHA kekasihnya tu....
aku iklas tau...sbb Z sekarang adalah hanya salah seorg dp ratusan friendlist aku di...mana ek??
facebook? moko??? qute games??? chantique???twitter??drbuku???
hahahaha..biarlah jadi rahsia lagi...wkwkwk
chow la....nak mkn..lapo ni....
muach utk yg sudi bace post yg panjang berjela2 ni...love u lah!!
heehee

Comments