apa kata orang tentang CEMBURU?


hehe..tu sifat semula jadi manusia...
ape nak heran...
tu kan tandanya dia punya perasaan..

kata kak Lang..
cemburu tandanya dia sayang...
biarlahhh...hehehe...

Tokwan lak ckp...
ala...untung le ade orang cemburu...
tok ni dah takde orang nak cemburu pon....
sedih je....hehehe kesian kat tok wan kan....

aku lak...
mmg pebret aku cemburu memburu ni..
lebih2 lagi kat seseorang tu...hahaha...
ishh3x...betol wa cakap lu.......
sikit2 aku sound dia..
kejap2 aku warning dia...
aduhhh...bapak segala cemburu aku ni!! hahaha..



ni je ayat yg aku selalu ucapkan time aku rase bersalah...


korang pulak,
jgn lah ikot perangai aku...ok...
sah2 kena tinggal lah nanti.. ....
hahahahampe....




mood: bahgie....layan lagu sambil layan perasaan...

Comments