indahnya ciptaan TUHAN

subhanaALLAH...
terpegun aku siot...
menatap gambar2 ni....
terasa sangat keindahan alam maya ni...
takada yang mampu utk menilaikannya...
ni baru tengok gambar...
kalau aku dialam reality...
camane lah histerianya aku gaknya...
maybe terlompat2 mcm kangaroo kot...hahaha....
best gile alam ni....
untung lah sapa yg dok kat sini...
YA ALLAH....best sangat2!!!!!



SAKURA....

cantiknya kamu...
cemburu ku menatapmu,
dalam ribuan yang mekar..
kaulah yang terindah dimataku...



SAKURA...

  Arghhh....
aku mmg minat tgok bunga SAKURA mekar...
kenapa la kat MALAYSIA tak tumbuh SAKURA????hahaha...
(dulu pekse SPM ilmu alam aku gagal!!!)...
kalau SAKURA ada diMALAYSIA,
gerenty aku tanam pokok ni disekeliling rumah aku,..
indahnyaaaa......
dalam rumah,dalam bilik,dalam almari baju,
dalam peti ais...hahaha...
''dia dah mula sengal mood,korang jgn layan''hahahahh...

owhhhh...SAKURA....

私の最愛の人ありがとう...SAKURA...



MOOD;...nak kumpol duit nak pi tgok secara life , saat SAKURA mekar....

Comments