Skip to main content

JOM CARI TANDA

jom kita cari tanda
tapi..tanda apakah?
kita cari...
tanda2 kalau seseorang itu dah mula sayang ...heeee~peace...

selalu teringat2..
aku sayang kamu......
makan ingat dia,
tidur ingat dia,
mandi ingat dia,,
dalam air nampak dia,
dalam mimpi jumpa dia
asik2 dia jek dalam ingatan..
dah tak de orang lain dahh...
hehehe....malu nak cerita sebenarnya ni..

kalau on9 selalu tercari2..
kenapa dia tak on9??
kenapa status i tak di 'like' ??
selalu harap dia akan inbox ..
maybe...ni kah yang dinamakan rindu..???
pastu nak tarik perhatian..send 'relationship'request...hehehe...
no komen ok...that's not me!! Lol...

sering rasa cemburu..
bila ada yang menghampiri,  hati pulak  dah hanget  semacam..
ayat2 poyo pon dah jadi api!!!
raja segala cemburu menguasai jiwa..
makin hari makin dasyat..haishh....
airmata pulak senang turun,
senang tersentuh pada ayat2 yg di postkan...haha..APTB!!!

hahahaha   mak aiii.... bab kenakan orang mmg terror laaa.....
banyak lagi wehhh..tp....tak boleh la nak share semua..
nanti ada lak yang meroyan!!! sorry okeh !!!
apa2 pon kalau korang ada perasaan yang berbagai macam kat atas tu..
aaaa..tu la tandanya korang dah  sayang kat 'someone' hehehe..
ala....please trust me...orite...!!
p/s ....perasan tu adalah mood yg semulajadi...eheheh

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx