JOM CARI TANDA

jom kita cari tanda
tapi..tanda apakah?
kita cari...
tanda2 kalau seseorang itu dah mula sayang ...heeee~peace...

selalu teringat2..
aku sayang kamu......
makan ingat dia,
tidur ingat dia,
mandi ingat dia,,
dalam air nampak dia,
dalam mimpi jumpa dia
asik2 dia jek dalam ingatan..
dah tak de orang lain dahh...
hehehe....malu nak cerita sebenarnya ni..

kalau on9 selalu tercari2..
kenapa dia tak on9??
kenapa status i tak di 'like' ??
selalu harap dia akan inbox ..
maybe...ni kah yang dinamakan rindu..???
pastu nak tarik perhatian..send 'relationship'request...hehehe...
no komen ok...that's not me!! Lol...

sering rasa cemburu..
bila ada yang menghampiri,  hati pulak  dah hanget  semacam..
ayat2 poyo pon dah jadi api!!!
raja segala cemburu menguasai jiwa..
makin hari makin dasyat..haishh....
airmata pulak senang turun,
senang tersentuh pada ayat2 yg di postkan...haha..APTB!!!

hahahaha   mak aiii.... bab kenakan orang mmg terror laaa.....
banyak lagi wehhh..tp....tak boleh la nak share semua..
nanti ada lak yang meroyan!!! sorry okeh !!!
apa2 pon kalau korang ada perasaan yang berbagai macam kat atas tu..
aaaa..tu la tandanya korang dah  sayang kat 'someone' hehehe..
ala....please trust me...orite...!!
p/s ....perasan tu adalah mood yg semulajadi...eheheh

Comments