SUSPEN DAN GILA

macam sengal...


meluru kat inbox aku pastu cakap bukan2...


aku  tak marah tapi terkejut siot...


ayat memang power...macam aku ni bini no 2 dia..hahaha..


apa aku nak buat, aku punye suka la ok..aku nak on ke? nak off ke???


kalau hari2 dok melayan mamat2 sangap...baik aku off terus....


wak  l*!!


( ...sory..nak lepaskan geram jek ni...)


jangan ingat aku tak ade maruah diri ok...


kalau selama ini aku hormat semua kawan2 aku...


aku rendah kan diri diantara kalian,


 aku akur semua arahan korang, 


but kali ni...aku kena jaga maruah aku...


prinsip aku...aku tetap aku...


memang laa...tak kan aku lady gaga kot...


haha mau makan penampo kalau aku jadi lady gaga...


mama!!! itu bukan saya!!!


hahahah...tu lah asik buat baik kat orang....

sekarang rasakan..  orang dah nak main2 kan ...


(padan  muka aku hek2x)


lepasni aku dah janji pada diri aku ni..


kena lah berjaga2 dengan semua kawan2 aku...


jaga diri baris siap!! (kawat kaki tuuu)...hehehe..


tak rela dipermainkan lagi...


namun..untuk buang kawan..itu bukan aku ok...


aku teman yang setia..walaupon aku terinaya~

AKU CUMA ADA ALLAH YANG SELALU MEMBANTUKU DALAM SAAT SUSAH MAHU PUN SAAT AKU BAHAGIA..THANK YOU ALLAH~ AKU SAYANG KAMU~

Comments