Skip to main content

rock KE ni???

Kalau tengok muka mcm skema,
Kalau  pandang perangai mcm geng surau,
Kalau  dengar dia berbicara…baru la tau..
Dia seorang rocker…
Ye ke?
Apa buktinya?meh kita tengok sapa yg kena……
Semalam aku dengar dia sembang dgn geng2 dia kt kedai makan ‘selamber corner’…
hehehe
‘wa baru je join  group ni..!'
wa memang tak suka dok sesaje layan lagu2 jiwang, petik gitar..
Wa kenal dak2 rock ni pon time wa ronda2 haritu kat mall!’.
….
diaorang ni memang cool,
Wa rasa terhibur beb…wa cakap lu…
wa memang layan dgn dak2 mcm ni…haha~’
Tak pernah wa kenal erti sedih,
time lepak pon asik story pasal lagu, pakaian , aksesori..
hehe…tak de lak nak mengumpat atau bergosip2 berbagai…
lu kalau dengar story diaorg pon lu enjoy…
asik gelak, gelak, gelak ….
enjoy beb………
tapi rockers pon ada taman…wa cakap lu!!!
Hehe..cintan2 ni perasaan beb,
Benarkah ada cinta dlm jiwa???
itu wa tak janji…
apa yang wa tau…
bercinta tak perlu  bro…
menyayangi itu yang wajib…
sapa lah wa nak tentukan jalan tuju hidup seseorangkan,
hidup wa pon lom kompem betol..
mak aii panjang lebar dia menguraikan apa yang tersirat…
korang agak dia ni rock ke tak???
Hehe….jom kita tengok gambar dia kt bawah ni…
Suspen…
Surprise……
1
2
3........tarra.....




...
rock never die babey~

rock star tuuu...hehe

ni kompem bukan opah Fandi amok kan....hehe...

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx