rock KE ni???

Kalau tengok muka mcm skema,
Kalau  pandang perangai mcm geng surau,
Kalau  dengar dia berbicara…baru la tau..
Dia seorang rocker…
Ye ke?
Apa buktinya?meh kita tengok sapa yg kena……
Semalam aku dengar dia sembang dgn geng2 dia kt kedai makan ‘selamber corner’…
hehehe
‘wa baru je join  group ni..!'
wa memang tak suka dok sesaje layan lagu2 jiwang, petik gitar..
Wa kenal dak2 rock ni pon time wa ronda2 haritu kat mall!’.
….
diaorang ni memang cool,
Wa rasa terhibur beb…wa cakap lu…
wa memang layan dgn dak2 mcm ni…haha~’
Tak pernah wa kenal erti sedih,
time lepak pon asik story pasal lagu, pakaian , aksesori..
hehe…tak de lak nak mengumpat atau bergosip2 berbagai…
lu kalau dengar story diaorg pon lu enjoy…
asik gelak, gelak, gelak ….
enjoy beb………
tapi rockers pon ada taman…wa cakap lu!!!
Hehe..cintan2 ni perasaan beb,
Benarkah ada cinta dlm jiwa???
itu wa tak janji…
apa yang wa tau…
bercinta tak perlu  bro…
menyayangi itu yang wajib…
sapa lah wa nak tentukan jalan tuju hidup seseorangkan,
hidup wa pon lom kompem betol..
mak aii panjang lebar dia menguraikan apa yang tersirat…
korang agak dia ni rock ke tak???
Hehe….jom kita tengok gambar dia kt bawah ni…
Suspen…
Surprise……
1
2
3........tarra.....




...
rock never die babey~

rock star tuuu...hehe

ni kompem bukan opah Fandi amok kan....hehe...

Comments