UNTUKmengelakKAPELandaTAHUyang ANDAsedangONLINE

kata org ada tipu yg sunat..
entah ye entah betol...waallahualam....
tu kena tanya sama pokok laa...haha
bytheway...
i ade tips utk tipu time on9...
utk mengelak dari kapel korang tau yg korang ade on9....
sambil tu korang boleh la usya mana2 yg patut...kan3x
hahaha...anak sape yg nakal ni????
entah laaa..
takde sivik punye orangkan...:P

haha....ape lagi..jom2...kita test...

1 -tekan sudut chat online pastu klik kt available to chat... tengok dah off chat kan....
2 -pastu jangan gatal lak nak buat ape2 status...kang kantoi
3 -bila ade inbox massage jangan mengada2 nak reply..
4 -ada post kawan2 jangan menyebok2 nak mengoment...
5 -ok..line clear....hehe


pastu korang pegi lah buat spotcheck tang mana2 yang perlu oke....
mana yg perlu disimpan dlm hati korang pendam kan lah..
mana yg perlu diluahkan korang pegilah meroyan..
tapi AWAS!!!
jangan silap pemahaman pulak..kang malu sendiri....
eh!! mcm ade pengalaman jek
entah la peah oi........
ye la tu kowt... hahaha

soalan kebingungan:
kenapa mesti online kena sorok2 ni..???.
kan best kalau dapat chating dengan yang tersayang ...
tak sayang kat pasangan anda ke???


jawapan yg tulus ikhlas:
bukan apa...
sapa tak sayang si buahhati oii....
tapi...
kalau selalu jumpa nanti gaduh....
kalau jarang2 jumpa..tu yang tambah sayang....
bak kata perumpamaan...
jauh dirindu,dekat disayang...
jauh dimata dekat dihati...
jauh perjalanan luas pemandangan...
ikhlas tapi jauhhh....
hahahah...tajuk sudah lariii.....
sory....
dulu time ambik SPM  , BM kurang cemerlang ....heee~

last2...
sesal dulu bependapatan ..
sesal kemudian pendapatan kompem sikit jek....
sbb selalu ponteng keja...hahahahha

Comments

Yana Libra said…
Nape nak elakkan dia tau kite tgk online??

confuse~~ :p
missYENDA said…
cik yana ...
kalau dah on9 smpai 10jam sehari...xkan 10jam tu nk chating jek memanjang dgn si buahati tuu..kang jari tu haus lak terhakis dok nekan keypad sesaja.....huhu
tengs 4 the komen oke...