PASRAH DAN REDHA

menyusuri laman rumah tak sama dgn menyusuri laman web...
kalau kat laman rumah silap sikit org tak perasan..
terpijak kayu ke,
terpatahkan pokok bunga ke...orang memang tak perasan..
kecuali tuan pokok tu...(mama lah ) haha
tapi..kalau kat laman web...
silap type..orang dah terasa,
silap susun ayat orang dah naik angin,
kenapa la nak sensitif sangat kan??
dah tu kadang2 yang lebih kejam...
profile pon dihack sama agar owner tak dapat online lagi..
hahaha...padan dgn muka ..(aku lah tuh )
kawan aku yang baik hati ade berkongsi  tip2 utk mengelakan dp profile dihack
aku share kat sini oke...ni massage dia yg ory taw...aku tak ubah ape2 pown...
lets see...

    • kawan :
      da try recover password ?

      aku:
      tukar paswrd jek...
            • kawan:
               ape2 hal kalo ase pelik tukar je password cpt2..
               xpe~ try setting security bg up skit..
          •              
          • kawan:
            lain kali kalo nk log in~ type sndri httpS://www.facebook.com/
              • S tu penting
              •  boley share dalam blog yenda~
              • supaya org lain pon tau
              • ngah3

                • kawan:
                  ni satu ag!
                • tolong hidekan email dripada public or friend
                • tkot2 ade method lain plak yg hacker guna ~
                • maybe access pkai forgot password ~

                  aku:
                  oke cikgu...:)





Comments

Jact said…
>..< khrooff khrooff ~
missYENDA said…
jact...heee
btw...tengs for sharing and comments..haok3x