ZAMAN TELAH BERUBAH

indahnya zaman kanak-kanak

wa goreng nyaring..xde sape yg marah

selalu tak lah rasa pening camni...
ergh!! ( pula passward fbook bf )


lepak2 dgn couple pon mama tak marah...

tengok!!! bole tunjuk kt dia yg kami tak serupa..

main pasir tu dah jadi aktibiti harian..wajib tu!!!!

pegi mesyuarat tingkap pon bawa baby..hehe

do you love me...bie??..sape nk gosip pasal kami?
tak de punye hee

miss your kiss...memberi dan menerima...
papa nampak pon x
tak kan mrh..huhu

yew..cuma  zaman kanak-kanak je kita dapat buat semua yang kat atas tu,
cuba korang buat time korang dah remaja@ dewasa ni...(cari nahas la tu...)
kompem korang kena gosip, maki, kritikan, dimarah dan semua yang seangkatan dgnnya lah hehe
so, tak payah ngade-ngade nak try test ok...
memang enjoylah  kan zaman ni...
tapi aku tak ingat semua kenangan aku dizaman ni...
sebab aku ni....
pelupa laa...

Comments