terkenang semasa dulu

aku?
miss yen..
seorang blogger??
tak jugak!
tapi ni buktinya!
haha..ni blog jiwang aku jew
aku jadikan ni tempat aku layan perasan aku.
aku luahkan semua disini.
mula berjinak-jinak tahun lepas lah....(2011)
masa tu bulan puasa..
aku memang sedia ada melayari  pada waktu-waktu yang terluang.
biasalah bulan puasa,nak makan waktu siang hari pun dah jadi haram kan hehe
kecuali insan-insan yang terpilih, betul tak??
haraf-haraf korang paham ok.
semenjak tu,
aku makin aktif berblog.
kadang-kadang sehari sampai 3 post aku buat.
tengok mood jugak....haha.
aku luahkan semua problem aku,
aku selitkan juga pengalaman aku,
aku masukkan juga kenangan-kenangan aku disini.
sekarang ni,
diam tak diam dah hampir setengah tahun aku berblogging.
dah ada 90 follower..
siap ada page lagi tu!
semua ni tak pernah aku jangka.
dan tak pernah aku terfikir untuk sampai ketahap ini.
namun,
aku tabik hormat yang betul-betul ikhlas untuk semua kawan-kawan blogger.
terutama yang selalu berblog walking kat blog aku ni,
dan yang rajin memberi komen-komen  menarik.
dan terima kasih juga untuk yang sudi mempromote produk-produk mereka disini.
semoga korang akan terus maju dan suksess dalam usaha korang berniaga dan juga  berblog!
aku??
hahaha..biasalah...
akan terus camni jew..
dok merapu dengan mood jiwang...
dan tengah berusaha untuk memajukan blog aku yang biasa-biasa jew ni  hee..
apa yang mampu aku kata disini,
walau apa pun yang terjadi..
aku tetap sayang kamu!!
macam tajuk blog aku ni  la..   http://ehakusayangkamu.blogspot.com/
dan sayang aku ni..ikhlas ok hanya untuk kamu..!!

Comments