Skip to main content

AKU ADA .. KAU ???

morning!!!
aku ada..kau ada?
kompem kau tak ada...eheheh

sebenarnya aku ada seseorang yang ku gelar MR JAY (J)
kannn..korang tak ada...ahha..tu la pasal,aku kata tadi..
korang takda punya...

aku & mr J
hurm.....mushkil lak nak cerite!
tapi untuk satu pengakuan jujur..
ok laaa aku cerite la kt korang...

bila aku lepak dengan mr J,
aku tak kering gusi gelak..sebab apa?
kita orang memang suka berangan,
macam-macam angan kami..
nak beli lamborgini la,
nak jadi tokey pasaraya lah,
nak pergi jalan ke New Zealand lah,
hahaha

lagi gelak kalau masa-masa sengal,
macam-macam mahu nya,
mau duduk istana lah,
beli banglow atas bukit lah,
mau lari-lari dilereng bukit lah,
mau jadi super power lah,
hehehe

apa yang korang perlu tahu.
kenapa aku panggil dia mr J?
J is for JENIN (MAT JENIN)
sebab apa jadi camtu? sebab...
last-last,semua yang kami katakan itu abis di inbox ..
(inbox facebook..)
hehehehe...


apapon,aku senang kalau bersembang dengan mr J..
kadang-kadang rindu gila kalau tak berangan dengan mr J aku tu.
so,...apa?? kompem korang memang tak ada..kannn...



hahaha...tapi aku ada...lalala....
peace....^^v

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx