DEMAM LAGI

assalamualaikum

selamat berblogwalking ye..semua okey ke?
sekarang ni musim demam la...badan sihat walafiat...
tapi orang tetap kata mereka tu demam.

nak tau kenapa?
lepas magrib badan dah tak tentu rasa..
makan pun dah tak lalu..
dah tu fikiran selalu melayang tah kemana-mana!

yang dah kawin tu, isteri selalu sejuk tidur malam.
yang masih bertunang,bila malam je tunang dah takde calling-calling lagi dah!
yang baru couple tu, rasa macam dah kena tinggalkan le pulak..

demam ni lain sikit..
kalau demam denggi kena pemantauan rapi oleh nurse dan doktor.
tapi demam ni..kedai mamak ,kekawan pun boleh jadi ubat.
layan mood sampai awal pagi...
selalu terponteng kerja  sebab bangun lewat..
kadang-kadang tempat kerja jadi tempat tidur pulak!
bahaya demam ni, sangat merbahaya.
korang kompem nak tau demam apa kan...
mari kita tengok ....
sebelum tu nak tanya..korang pun join the club ke?
heehee


















pada aku, menang kalah adat permainan.
pada pasukan yang kalah, jangan lah terus buang sokongan korang tu..
mana tau akan datang team korang boleh menangkan..
ni jew team-team yang aku sempat lapirkan...
yang lain-lain tak sempat download lah...
ok lah...jum blogwalking jum...layan....

Comments