TALKING ABOUT HEART




tak siapa boleh mengagak apa bicara dalam hati seseorang tu kan.
berserabut kah?
tenangkah?
atau biasa-biasa kah?
kenapa ye?
sebab hati yang berduka, gembira , atau biasa-biasa ni,
dapat ditutup oleh riak wajah yang ceria !!
walaupun keceriaan itu palsu.
atau senang cakap untuk 'cover-line'..
ada kala bibir juga dapat menguasai 'cover-line' untuk bicara hati yang tak keruan tu .
tahukah korang?
orang yang rapat dengan kita saja yang boleh membaca bicara hati kita.
mereka tu seperti...
ibu , isteri, suami, ayah..kita!
atau mungkin kekasih barangkali!??!!
hehehe..


so..
jangan sesekali korang cuba nak 'cover-cover' hati korang yang serabut tu dengan mereka ni.
pastinya korang akan kantoi..haha
aku berkata atas pengalaman saja .
tiada kaitan yang hidup mau pun yang telah meninggal dunia okey...
cukop!!
ahha,
hati aku dah beri signal suroh stop typing this entry ..
so..aku stop la ok..
senyuman pun sebenarnya adalah satu cara cover-line untuk  hati yang serabut hehehe
so..jum kita senyum walaupun ianya 'fake smile' huhu
fake smile is like senyum-senyum kambing eheheh..
sayonara...

Comments