MACAM BEST..

hello geng..pe habaq? mak oi cakap sleng orang kedah lew
mentang-mentang dah selalu masok page kedah lanie tu hahahah
harini macam selalu...bila mood appy mcm nak buat post..
lagi pun dari sesaja melayan mood kat FACEBOOK tu ,
baik aku lepaskan satu post kat blog terukir dibintang ni ...
ceh! macam  lagu yuna lew pulak...







'terukir dibintang ,tak mungkin hilang,cintaku padamu....'
aaa....kan dah....hahaha..sempat karaoke lagi...



mood : gumbira..

syukur...harini memang mood gembira tak taw kenapa..
nikmat dari tuhan tu...so,aku kena hargai la kan...alhamdulillah...
apa yang aku paham ini semua anugerah Allah untuk aku..
syukur lah...thankQ Allah untuk semua nikmat ini.
bahgie sangat-sangat...


pagi tadi sebelum adik-adik keluar ke sekolah pun tadi, kami dah happy semacam,
gelak sambil sarapan with mama, tunggu van sekolah sambil usik-usik adik yang kecil tu,
sampai ditempat kerja pun aku masih still tersenyum sesorang.
kenapa aku jadi camni? entah...aku pun tak tahu
what????korang  nak tau jugak..??
hurmmm.....ok laaa...aku share lah kat sini oke...
cuba korang tekan SKODENG PARK tu,
ni link 18sx...jgn bagi adik-adik korang tengok lak

SKODENG PARK

maafkan saya kalau ianya aksi yang  melampau...
hahahahah



toing3x... hahahha..kan dah kena pelangkong....




hahahaha..kongsi happy hour dengan aku la wei....
maap,maaap,maap....hehehehe lebiu....
arghhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments