STORY ABOUT PEN

hari ni aku letih sangat-sangat.
dengan cuaca yang agak panas
aku tibe dirumah pukul 6.00 pm.
balik dari kerja bukak je pintu...
rumah sangat-sangat lah  berselerak
ni tak keje orang lain ni mesti keje adik-adik aku.
dengan muka yang agak menjengkelkan aku cari  budak berdua tu.
kenapa rumah jadi camni?
tak kemas?
buku bersepah-sepah..
lantai tak sapu..
cawan-cawan kat sink tak cuci lagi?
asik tengok tv jew kan?
kan dah kena bebel hee..
dengan muka selamba adik-adik aku pun mula lah kemas rumah ,
tapi aku rasa macam tak iklas je diaorang tu mengemas.
tetibe adik aku yang kecil  tu bagi aku pantun ni...




kak!!!


PEN MERAH PEN BIRU
YOU MARAH I LOVE U

PEN MERAH ROSAK MATA
TAK TAU CAMANE NAK KATA

PEN BIRU HABIS  DAKWAT
I MISS YOU SANGAT-SANGAT

PEN HITAM BUAT GANTI
I TAU YOU PUN ADA HATI

PEN MERAH PEN KUNING
YOU MARAH I PENING

hehehehe
hilang mood aku yang semacam  tadi tu
aku masok bilik teros gelak..gelak dan gelak
adik aku ni bikin aku meroyan tol le eeee... grrr...
hahahaha
bila keluar dari bilik aku just senyum jew tengok adik aku yang sorang tu..
huhu dalam hati kau berbisik...
love u too  sayang akak...

Comments

Yana Libra said…
hehe..kelakar lah~ :p
HETTY ZULAIKA said…
yana.. hehehe..tu lah adek i...suka bg i mrh..suka gak bg i gelak...