WHEN MY MOOD COME DOWN

HEY YOU!!
tiap masa asik nak jiwang je macam tak best pulak..
sesekali nak try brutal lak ..orite..?



KATANYA
nak hilangkan stress kenalah  luahkan mood
tak nak pendam-pendam
nanti makan dalam hahaha
ape yang kena makan tu ek?
jiwa lah kot..entah aku pun tak tau..



DENGARNYA
nak bebaskan minda yang kusut kena banyak beristifar
mengadu je pada Allah.
tu je jalan yang terbaik
mengadu pada kawan kadang-kadang pun bukan boleh settle
ngadu kat family lagilah
silap-silap kena bebel lagi huhu




TAPI HARI NI
macam sengal kalau mood down
semua buat tak menjadi
ergh!! bosan ..bosan.. bosan!!!!
tengok tv..macam tak tengok
dengar lagu...langsung tak feel
owhh..... what going on?????
aku hilang punca ni!!
boring soit!!
argh!!!!!!!!!!!!!





PENYELESAIANNYA
mana bantal?
mana bantal??
hurmm...tido lagi best
eheheheh...
tu lah penyelesaian
tido..tido...and tido bila mood down
untung-untung lepas tido nanti mood aku boleh up semula..
and dalam tido nanti boleh mimpi kawen dgn anak raja
hahahahah




I LIKE THAT
this part memang 'i like'
ok lah...jam kat dinding tu pukul 11oclock  in the morning
but..i want to  sleep hehehe
papai!!!!






hahahaha
oowh mennn!!!
ada orang skodeng upenya...
ooohhoo..
you are so good to me..baby!!!!!!!!!!!!
mmuuaachxx

Comments