Skip to main content

WHEN MY MOOD COME DOWN

HEY YOU!!
tiap masa asik nak jiwang je macam tak best pulak..
sesekali nak try brutal lak ..orite..?



KATANYA
nak hilangkan stress kenalah  luahkan mood
tak nak pendam-pendam
nanti makan dalam hahaha
ape yang kena makan tu ek?
jiwa lah kot..entah aku pun tak tau..



DENGARNYA
nak bebaskan minda yang kusut kena banyak beristifar
mengadu je pada Allah.
tu je jalan yang terbaik
mengadu pada kawan kadang-kadang pun bukan boleh settle
ngadu kat family lagilah
silap-silap kena bebel lagi huhu




TAPI HARI NI
macam sengal kalau mood down
semua buat tak menjadi
ergh!! bosan ..bosan.. bosan!!!!
tengok tv..macam tak tengok
dengar lagu...langsung tak feel
owhh..... what going on?????
aku hilang punca ni!!
boring soit!!
argh!!!!!!!!!!!!!





PENYELESAIANNYA
mana bantal?
mana bantal??
hurmm...tido lagi best
eheheheh...
tu lah penyelesaian
tido..tido...and tido bila mood down
untung-untung lepas tido nanti mood aku boleh up semula..
and dalam tido nanti boleh mimpi kawen dgn anak raja
hahahahah




I LIKE THAT
this part memang 'i like'
ok lah...jam kat dinding tu pukul 11oclock  in the morning
but..i want to  sleep hehehe
papai!!!!






hahahaha
oowh mennn!!!
ada orang skodeng upenya...
ooohhoo..
you are so good to me..baby!!!!!!!!!!!!
mmuuaachxx

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx