WHERE THE SEXY IS?



bila cakap pasal seksi,mesti target pempuan le tu, tapi jangan ingat orang perempuan tak nampak tang mana lelaki tu sangat seksi..nak jelas panjang lebar pun payah jugak ,sebab pendapat kita lain-lain.tapi atas nama seorang perempuan yang tulin..izinkan aku kongsi,dimana lelaki itu nampak seksi dimata perempuan hehehe...come on...



haiyark...amoi...lu nampak ni ..ada seksi ka??
hahaha...seksi maksod wa bkn camni lak apek sayang~
macam gambar-gambar kat bawah ni...
lu orang bukan seksi maaa...tapi seksa je wa tengok!!!
hahahah





paling seksi bila dia menangis,
rasa nak pelok dia bagi diam,
sebab air mata lelaki ni mahal dan tak akan gugur dengan mudah
hurm.... seksi ke siksa ni hehehe
tak mau lah nangis-nangis lagi ok boy??




yg ni..tang mata dia tu,kalau ada yg bermata layu camni..hurmmm
tiap malam rindu huhu
lagi body dia yg ketul-ketul tu
sapa tahan hehehe






lelaki yg ni pulak...,
dia tak banyak bercakap,cukup dengan isyarat jari atau mata
hallamak!! kalau jumpa lelaki camni,confirm  tak lepaskan dah
hehehehe







lelaki  seksi ..part dagu dia yg ada sikit-sikit berjanggut tu
hehehe..i cant tell u why i say it sexy... ,maybe only several girls know it ...
huhu




haaa...yg ni tang mana pulak??
gayanya kah?
raut wajahnya kah?
misainya kah?
girls..u answer by yourself la ok...
this is my secret admire huhu
perasan suda....








tu dia!!!! ayah yg mithali,
sanggup menggendong anaknya  dengan gaya yg agak seksi
i like that!!! this is the real papa
untung lah kalau dapat asben macamni kan girls??






Comments