Skip to main content

WHERE THE SEXY IS?



bila cakap pasal seksi,mesti target pempuan le tu, tapi jangan ingat orang perempuan tak nampak tang mana lelaki tu sangat seksi..nak jelas panjang lebar pun payah jugak ,sebab pendapat kita lain-lain.tapi atas nama seorang perempuan yang tulin..izinkan aku kongsi,dimana lelaki itu nampak seksi dimata perempuan hehehe...come on...



haiyark...amoi...lu nampak ni ..ada seksi ka??
hahaha...seksi maksod wa bkn camni lak apek sayang~
macam gambar-gambar kat bawah ni...
lu orang bukan seksi maaa...tapi seksa je wa tengok!!!
hahahah





paling seksi bila dia menangis,
rasa nak pelok dia bagi diam,
sebab air mata lelaki ni mahal dan tak akan gugur dengan mudah
hurm.... seksi ke siksa ni hehehe
tak mau lah nangis-nangis lagi ok boy??




yg ni..tang mata dia tu,kalau ada yg bermata layu camni..hurmmm
tiap malam rindu huhu
lagi body dia yg ketul-ketul tu
sapa tahan hehehe






lelaki yg ni pulak...,
dia tak banyak bercakap,cukup dengan isyarat jari atau mata
hallamak!! kalau jumpa lelaki camni,confirm  tak lepaskan dah
hehehehe







lelaki  seksi ..part dagu dia yg ada sikit-sikit berjanggut tu
hehehe..i cant tell u why i say it sexy... ,maybe only several girls know it ...
huhu




haaa...yg ni tang mana pulak??
gayanya kah?
raut wajahnya kah?
misainya kah?
girls..u answer by yourself la ok...
this is my secret admire huhu
perasan suda....








tu dia!!!! ayah yg mithali,
sanggup menggendong anaknya  dengan gaya yg agak seksi
i like that!!! this is the real papa
untung lah kalau dapat asben macamni kan girls??






Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx