Skip to main content

THE CLIMB BY MILEY CYRUS




I can almost see it

That dream I’m dreamin

But there’s a voice inside my head saying

"you’ll never reach it"

Every step I’m taking

Every move I make feels

Lost with ’known direction

My faith is shakin

But I gotta keep tryin

Gotta keep my handheld high

There’s always gonna be another mountain.

I’m always gonna wanna make it move.

Always gonna be an uphill battle

Sometimes I’m gonna have to lose.

Ain’t about how fast I get there.

Ain’t about what’s waitin on the other side.

It’s the climb.

The struggles I’m facing.

The chances I’m taking.

Sometimes might knock me down but

No I’m not breaking.

I may not know it but these are the moments that

I’m gonna remember most, yeah.

I Just gotta keep going.

And I gotta be strong.

Just keep pushing on,

’cause,
There’s always gonna be another mountain.

I’m always gonna wanna make it move.

Always gonna be an uphill battle

But Sometimes I’m gonna have to lose.

Ain’t about how fast I get there.

Ain’t about what’s waitin on the other side.

It’s the climb.

Yeah-yeah

There’s always gonna be another mountain.

I’m always gonna wanna make it move.

Always gonna be an uphill battle

Sometimes you’re gonna have to lose.

Ain’t about how fast I get there.

Ain’t about what’s waitin on the other side.

It’s the climb.

Yeah-yeah-yea
Keep on moving,

Keep climbing,

Keep the faith,

Baby
It’s all about,

It’s all about the climb

Keep your faith,

Keep your faith

Whoa, O Whoa




Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx