FACE BOOK OH FACE BOOK

selamat pagi cinta..... hehe
pagi-pagi nak buat entry macam lah aku takde kerja lain kan
padahal,kerja yang menanti tu melambak-lambak,
harini macam nak kongsi cerita laman facebook la.
pengalaman  aku jek?
ye..hanya pengalaman aku seorang,
pengalaman orang lain aku tak amek port,
sebab aku tak nak jaga tepi kain orang....ecehhhh...hee

apa yang aku nak kongsi pasal facebook aku tu?
ahha..benda yang aku paling minat...
kawan-kawan aku punya photo album la....
usya-usya profile diaorang..photo-photo diaorang
best woo...hehehe
yang menariknya
ada berbagai-bagai gambar boleh dijumpa dalam profile tu..

antaranya :
diaorang suka letak gambar dia orang yang ala-ala selebriti tu, gaya serupa model antara bangsa, aksi bagai pragawati/peragawan yang tersohor...hahaha dah tu dengan aksi-aksi yang ..hallamak... tergoda i taw menatapnya huhu...

ada yang lain pulak,
letak gambar   seawal dia baru dilahirkan  sampailah dia pulak yang nak melahirkan anak yang ke-empat huhu semuanya ada...masa dia  pergi sekola tadika ada,  nak masuk sekolah menengah pun  ada, gambar masa jumpa kekasih dulu-dulu, gambar tunang, orang rewang... gambar pergi hospital.. sampaikan bil masa bayar tiket tengok wayang pun ada  diaorang  masokan dalam album facebook... hahahahah
gila bangat diaorang tu kan..hebat sungguh!!!! ada tu kaki luka,tangan terbakar...hahaha...owh...tidak !!!!!
aku sudah over ni hehehehe... tapi ini lah kenyataan....

yang lagi lawak....
bila makan je,mesti masukan kat album facebook..terutama makanan yang sedap-sedap ..korang cuba lah bayangkan..kalau seumur hidup dia makan makanan yang sedap-sedap...hahahahaha..... hentak-hentak kaki aku gelak ni ....hahahah... tolong...!!! aku sudah kerasukan menggelakkan orang ni!!! hahahahah....bawak mengucap....tarik nafas~ heee

nak lagi??
hehehe
ada lagi tu...ada yang  letak gambar koleksi motor....kereta.. bas,..lori... sampaikan perahu nak bocor pun diaorang sempat buat koleksi photo album hehehehe... gambar kereta rosak,motor putus  tiga tu  memang tak payah aku nak cerita,melambak suda... ada simpan gambar bunga-bungaan, habis semua jenis bunga dia simpan dalam album..korang sebut je bunga apa..confirm jumpa punya lah! hehehe
lain-lain koleksi...
koleksi minyak wangi ternama
koleksi kasut-kasut berjenama
koleksi orang yang terkenal
koleksi gadis-gadis korea,jepun,artis hollywood,bolly wood...
ada jugak yang berkoleksi gambar-gambar tempat-tempat yang dia pernah pergi..waw...
mewah tu!!! kalau tak tunjuk nanti kawan-kawan tak tau dia banyak duit
dan minat melancong hehehe
tapi dah itu diaorang minat,kita sapa nak halang hehehe..
so..tengokkan je lah..lagi pun tu profile dia..lantak lah ..ye kan??

aku???
album aku macam rojak,sebab banyak sangat yang aku suka...
tapi kalau korang nak tengok jugak...
hurmm kena lah aku kongsi kat sini

MY ALBUMS AT FACEBOOK

bila korang tengok nanti confirm korang cakap...
hahaha..ala...dia pun sama jugak ,nak cakap orang...huhuhu
hek eleh...dah tu profile aku,suka aku lah nak simpan gambar apa..hehehehe
sebenarnya..kita ni serupa jew...heee~



Comments