Skip to main content

FACE BOOK OH FACE BOOK

selamat pagi cinta..... hehe
pagi-pagi nak buat entry macam lah aku takde kerja lain kan
padahal,kerja yang menanti tu melambak-lambak,
harini macam nak kongsi cerita laman facebook la.
pengalaman  aku jek?
ye..hanya pengalaman aku seorang,
pengalaman orang lain aku tak amek port,
sebab aku tak nak jaga tepi kain orang....ecehhhh...hee

apa yang aku nak kongsi pasal facebook aku tu?
ahha..benda yang aku paling minat...
kawan-kawan aku punya photo album la....
usya-usya profile diaorang..photo-photo diaorang
best woo...hehehe
yang menariknya
ada berbagai-bagai gambar boleh dijumpa dalam profile tu..

antaranya :
diaorang suka letak gambar dia orang yang ala-ala selebriti tu, gaya serupa model antara bangsa, aksi bagai pragawati/peragawan yang tersohor...hahaha dah tu dengan aksi-aksi yang ..hallamak... tergoda i taw menatapnya huhu...

ada yang lain pulak,
letak gambar   seawal dia baru dilahirkan  sampailah dia pulak yang nak melahirkan anak yang ke-empat huhu semuanya ada...masa dia  pergi sekola tadika ada,  nak masuk sekolah menengah pun  ada, gambar masa jumpa kekasih dulu-dulu, gambar tunang, orang rewang... gambar pergi hospital.. sampaikan bil masa bayar tiket tengok wayang pun ada  diaorang  masokan dalam album facebook... hahahahah
gila bangat diaorang tu kan..hebat sungguh!!!! ada tu kaki luka,tangan terbakar...hahaha...owh...tidak !!!!!
aku sudah over ni hehehehe... tapi ini lah kenyataan....

yang lagi lawak....
bila makan je,mesti masukan kat album facebook..terutama makanan yang sedap-sedap ..korang cuba lah bayangkan..kalau seumur hidup dia makan makanan yang sedap-sedap...hahahahaha..... hentak-hentak kaki aku gelak ni ....hahahah... tolong...!!! aku sudah kerasukan menggelakkan orang ni!!! hahahahah....bawak mengucap....tarik nafas~ heee

nak lagi??
hehehe
ada lagi tu...ada yang  letak gambar koleksi motor....kereta.. bas,..lori... sampaikan perahu nak bocor pun diaorang sempat buat koleksi photo album hehehehe... gambar kereta rosak,motor putus  tiga tu  memang tak payah aku nak cerita,melambak suda... ada simpan gambar bunga-bungaan, habis semua jenis bunga dia simpan dalam album..korang sebut je bunga apa..confirm jumpa punya lah! hehehe
lain-lain koleksi...
koleksi minyak wangi ternama
koleksi kasut-kasut berjenama
koleksi orang yang terkenal
koleksi gadis-gadis korea,jepun,artis hollywood,bolly wood...
ada jugak yang berkoleksi gambar-gambar tempat-tempat yang dia pernah pergi..waw...
mewah tu!!! kalau tak tunjuk nanti kawan-kawan tak tau dia banyak duit
dan minat melancong hehehe
tapi dah itu diaorang minat,kita sapa nak halang hehehe..
so..tengokkan je lah..lagi pun tu profile dia..lantak lah ..ye kan??

aku???
album aku macam rojak,sebab banyak sangat yang aku suka...
tapi kalau korang nak tengok jugak...
hurmm kena lah aku kongsi kat sini

MY ALBUMS AT FACEBOOK

bila korang tengok nanti confirm korang cakap...
hahaha..ala...dia pun sama jugak ,nak cakap orang...huhuhu
hek eleh...dah tu profile aku,suka aku lah nak simpan gambar apa..hehehehe
sebenarnya..kita ni serupa jew...heee~



Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx