Skip to main content

APA KATA YOUR GIRLFRIENDS?

hello!
elok je perut ni lepas makan sahur
hehehe
haraf akan berkekalan sampai azan magrib nantilah hendak nya kan.
hari ni nak kongsi dengan semua
apa awek-awek cakap pasal boyfriend dia kat kawan-kawan mereka.
bukan nak mengutuk tapi apa salah kalau semua nak tau.
jom-jom lintas langsung ni!
eheheh


awek 1
aku paling sayang part bila dia ajak keluar lah
selalu bawak pegi shopping
beli baju, alat make up
kasut..pastu belanja makan
kalau boleh hari-hari aku nak keluar dgn dia
heheheh
kata pakar cinta- jgn buat mcm ni.. awak bukan syg bf awak tu, tapi awak sayang duit dia je. awak anggap bf awak tu mcm bank kan? tak baik tau.. apa salah sesekali awak pulak yang belanja bf awak pegi shopping? baru adil dan dapat pahala ehehehe... ni macam kata-kata pakar pembelit je hahahah


awek 2
saya memang jarang keluar dating
sebab bf saya jauh
kalau jumpa pun cuma jejalan amik angin
macam pegi jejalan tepi pantai
mandi kat air terjun
tengok binatang kat zoo
tengok wayang
shopping kompleks memang kami jarang pergi
sebab saya tak mau kantoi dengan ahli keluarga saya yang kaki shopping tu
hee...tapi kami enjoy je
kata pakar cinta - korang ni nak dating ke nak melawat tempat bersejarah?? hahaha..apa ke pandainya sampai pergi ke zoo tu ..tu bukan date, tu ambik ilham hahaha..apa-apa pun... elok jugak..melihat keindahan alam ciptaan tuhan ni dapat pahala tau.. tapi melihat keindahan bukan muhrim tu dapat dosa..kecuali korang dah dinikahkan... nasib korang tak pergi date hari-hari..mau tambah dosa hari-hari nampaknya nanti!!!


awek 3
aku tak kesah
date ke tak aku tetap sayang bf aku
yg penting dia take care kat aku
cari aku bila rindu
call aku bila free
massage aku bila bajet kredit
hehehehe
janji dia akan contac aku
dia tetap sayang aku
kata pakar cinta- alamak nak massage bila bajet pulak dah..hahahaha macam kedekut je bf awak tu? tapi jangan ingat dia kedekut ok,mungkin dia ada simpan duit untuk hari tua dia nanti,mungkin dia ada plan untuk meminang awak ke nanti...so terima je lah dia seadanya..kedekut pon kedekut lah janji bahagia hahahaha..

adoi..ada ramai lagi nak komen kat sini
tapi nanti tukang baca bosan pulak!!
ok lah...aku berenti sampai awek no 3 dulu ok..
bila senang kita sambong ..
orite??
kay...callooo...
heee

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx