APA KATA YOUR GIRLFRIENDS?

hello!
elok je perut ni lepas makan sahur
hehehe
haraf akan berkekalan sampai azan magrib nantilah hendak nya kan.
hari ni nak kongsi dengan semua
apa awek-awek cakap pasal boyfriend dia kat kawan-kawan mereka.
bukan nak mengutuk tapi apa salah kalau semua nak tau.
jom-jom lintas langsung ni!
eheheh


awek 1
aku paling sayang part bila dia ajak keluar lah
selalu bawak pegi shopping
beli baju, alat make up
kasut..pastu belanja makan
kalau boleh hari-hari aku nak keluar dgn dia
heheheh
kata pakar cinta- jgn buat mcm ni.. awak bukan syg bf awak tu, tapi awak sayang duit dia je. awak anggap bf awak tu mcm bank kan? tak baik tau.. apa salah sesekali awak pulak yang belanja bf awak pegi shopping? baru adil dan dapat pahala ehehehe... ni macam kata-kata pakar pembelit je hahahah


awek 2
saya memang jarang keluar dating
sebab bf saya jauh
kalau jumpa pun cuma jejalan amik angin
macam pegi jejalan tepi pantai
mandi kat air terjun
tengok binatang kat zoo
tengok wayang
shopping kompleks memang kami jarang pergi
sebab saya tak mau kantoi dengan ahli keluarga saya yang kaki shopping tu
hee...tapi kami enjoy je
kata pakar cinta - korang ni nak dating ke nak melawat tempat bersejarah?? hahaha..apa ke pandainya sampai pergi ke zoo tu ..tu bukan date, tu ambik ilham hahaha..apa-apa pun... elok jugak..melihat keindahan alam ciptaan tuhan ni dapat pahala tau.. tapi melihat keindahan bukan muhrim tu dapat dosa..kecuali korang dah dinikahkan... nasib korang tak pergi date hari-hari..mau tambah dosa hari-hari nampaknya nanti!!!


awek 3
aku tak kesah
date ke tak aku tetap sayang bf aku
yg penting dia take care kat aku
cari aku bila rindu
call aku bila free
massage aku bila bajet kredit
hehehehe
janji dia akan contac aku
dia tetap sayang aku
kata pakar cinta- alamak nak massage bila bajet pulak dah..hahahaha macam kedekut je bf awak tu? tapi jangan ingat dia kedekut ok,mungkin dia ada simpan duit untuk hari tua dia nanti,mungkin dia ada plan untuk meminang awak ke nanti...so terima je lah dia seadanya..kedekut pon kedekut lah janji bahagia hahahaha..

adoi..ada ramai lagi nak komen kat sini
tapi nanti tukang baca bosan pulak!!
ok lah...aku berenti sampai awek no 3 dulu ok..
bila senang kita sambong ..
orite??
kay...callooo...
heee

Comments