APALAH NASIB KAMI


HELLO...
nak kongsi cerita pasal malam semalam !
peristiwa yg tak dapat aku lupakan sampai bila-bila..
malam tu aku keluar dengan miss Yellow dan miss Black
kawan sebilik masa belajar di kolej
dia orang tu kawan rapat aku
walaupon kami berbangsa yg berbeza
tapi kami memang rapat!!
pada asalnya tujuan kami hanyalah untuk berjalan-jalan sahaja
maklomlah dah lama tak keluar sama..
miss Yellow orang Sabah
manakala miss black orang penang..
dan aku penduduk tetap johor..
lepas dinner di rengit cofeehouse
aku bertiga bersepakat membeli belah untuk persiapan raya.
habis satu mall kami terjah!
dari satu kedai, ke satu kedai
sampaikan kedai tengah ubahsuai pon kami masuk hehehe
tak ke sengal namanya tu!!
abis shopping kami kehausan.
miss black ajak aku pergi minum di sebuah restoran thailan
aku ikot je..miss yellow pon setuju!
kami order jus orange, strawberry and apple jus!
miss black ajak makan!
aku cakap aku da kenyang
tapi dia sungguh-sungguh nak ajak aku makan..
lastly..makan jugak lah...
siap makan makanan yg ala-ala thai tu
kami suruh waiter kira semua bil kami
kira punya kira!! rm 350.00 sahaja!!
APE????????
duit aku??
jap aku kira ...1.2....3.....4....cuma ada 60rm
miss black..1....2......3...3.50......ada 55 rm
miss yellow pulak...1.....2......3...4.....5.....6.....90rm
belum cukop!!
mahalnya kedai ni..aduiyai mati kami!
tetibe tokeh kedai datang
dengan muka bengis dia bertanya..mau bayar ke tak???
kami kata duit tak cukup ni boss...
ada ke cara kami nak settle semua ni!
ada! jawap tokeh tu serius!
dengan nada yg gementar kami bertanya..
apa kah dia?
mari ikut saya ke belakang...
aku dan kawan-kawan aku pun ikut je tokeh kedai tu kebelakang kedai
masuk ke dapur tu...
kami ikut je arahan dia..
duduk atas meja!
hah??
duduk sekarang!ok..ok...
kami duduk  diatas meja
masuk dalam pinggan!!! tengking tokeh kedai tu!
eh ape ni...miss black dah mulai risau
buat sekarang! hendik tokeh lagi..
aku pun diam membatu
bukak baju!!
APA???
tadi suroh naik atas meja
pastu duduk dalam pinggan
ni suruh bukak baju pulak! gila tol orang ni..
aku bersunggut dalam hati...
korang...

korang dapat tak bayangkan bagaimana rupa kita orang  masa tu?
tapi masa kami kena denda dengan tokeh tu
ada wartawan dari majalah pencinta alam datang tau.
dia sempat curi gambar aku dan kawan-kawan aku tu rupanya.
korang nak tengok ke?
tapi nanti jangan lak korang fikir aku tayang tubuh aku kat korang ok..
ni sekadar nak sharing je dengan korang..
hehehehe
kena buli pon boleh gelak-gelak lagi kan...
satgi aku masukan gambar aku yg dia snap tu ok..








hahahahah
bang- bang  boom
heheheheh
seksi tak aku?????
mmmuach!!!


Comments