Skip to main content

APALAH NASIB KAMI


HELLO...
nak kongsi cerita pasal malam semalam !
peristiwa yg tak dapat aku lupakan sampai bila-bila..
malam tu aku keluar dengan miss Yellow dan miss Black
kawan sebilik masa belajar di kolej
dia orang tu kawan rapat aku
walaupon kami berbangsa yg berbeza
tapi kami memang rapat!!
pada asalnya tujuan kami hanyalah untuk berjalan-jalan sahaja
maklomlah dah lama tak keluar sama..
miss Yellow orang Sabah
manakala miss black orang penang..
dan aku penduduk tetap johor..
lepas dinner di rengit cofeehouse
aku bertiga bersepakat membeli belah untuk persiapan raya.
habis satu mall kami terjah!
dari satu kedai, ke satu kedai
sampaikan kedai tengah ubahsuai pon kami masuk hehehe
tak ke sengal namanya tu!!
abis shopping kami kehausan.
miss black ajak aku pergi minum di sebuah restoran thailan
aku ikot je..miss yellow pon setuju!
kami order jus orange, strawberry and apple jus!
miss black ajak makan!
aku cakap aku da kenyang
tapi dia sungguh-sungguh nak ajak aku makan..
lastly..makan jugak lah...
siap makan makanan yg ala-ala thai tu
kami suruh waiter kira semua bil kami
kira punya kira!! rm 350.00 sahaja!!
APE????????
duit aku??
jap aku kira ...1.2....3.....4....cuma ada 60rm
miss black..1....2......3...3.50......ada 55 rm
miss yellow pulak...1.....2......3...4.....5.....6.....90rm
belum cukop!!
mahalnya kedai ni..aduiyai mati kami!
tetibe tokeh kedai datang
dengan muka bengis dia bertanya..mau bayar ke tak???
kami kata duit tak cukup ni boss...
ada ke cara kami nak settle semua ni!
ada! jawap tokeh tu serius!
dengan nada yg gementar kami bertanya..
apa kah dia?
mari ikut saya ke belakang...
aku dan kawan-kawan aku pun ikut je tokeh kedai tu kebelakang kedai
masuk ke dapur tu...
kami ikut je arahan dia..
duduk atas meja!
hah??
duduk sekarang!ok..ok...
kami duduk  diatas meja
masuk dalam pinggan!!! tengking tokeh kedai tu!
eh ape ni...miss black dah mulai risau
buat sekarang! hendik tokeh lagi..
aku pun diam membatu
bukak baju!!
APA???
tadi suroh naik atas meja
pastu duduk dalam pinggan
ni suruh bukak baju pulak! gila tol orang ni..
aku bersunggut dalam hati...
korang...

korang dapat tak bayangkan bagaimana rupa kita orang  masa tu?
tapi masa kami kena denda dengan tokeh tu
ada wartawan dari majalah pencinta alam datang tau.
dia sempat curi gambar aku dan kawan-kawan aku tu rupanya.
korang nak tengok ke?
tapi nanti jangan lak korang fikir aku tayang tubuh aku kat korang ok..
ni sekadar nak sharing je dengan korang..
hehehehe
kena buli pon boleh gelak-gelak lagi kan...
satgi aku masukan gambar aku yg dia snap tu ok..








hahahahah
bang- bang  boom
heheheheh
seksi tak aku?????
mmmuach!!!


Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx