Skip to main content

MANA KAH CINTA SAYA?

amboi bersaya-saya gitu...
macam skema sangat
hee.. try nak jadi budak yg bersopan santun laaa..
nak berkata-kata bagai manusia paling sopan didunia pulak!
huhuhu..
agak-agak korang aku boleh tak?
ok2 i'll try my best!!!

ahaks!

saya memang teringin jadi baik
padahal memang budak baik pon saya ni
hoooo..perasan sudah!!
siapa yg kata saya jahat?
tak moh kawan lah!!
hehehe
nanti saya block profile facebook awak lah!
hallamak!! gengster sudah!!
hehehe
sekarang ni kawan-kawan facebook saya dah pandai touching tau!
bila silap sikit je terus block!
tetiba je komen dia dah padam huhuhu
i'm sorry~
saya memang kuat bergurau..
tapi saya tak tahu  kalau gurauan saya bakal membakar jiwa kawan saya yg jiwe-jiwe tu
aduh duh duh...
maafkan saya sekali lagi!
semua adalah kawan saya
semua adalah peghibur saya kala saya sunyi
kenapa harus touching???
mengapa perlu blocking???
kalau saya silap sila bagitau saya diinbox!
so simple ok..
saya pun bukan lah sempurna sangat,
kadang-kadang otak pun serabut!
tu sebab  ada masa status or komen saya pon serabut sama!
haraf semua dapat memahami~
awak...
sekali lagi saya katakan
DISINI
semua adalah kawan-kawan saya
saya abadikannya semua disini..
kalian lah tempat saya bergurau, bermanja , bertukar-tukar idea..
tak lebih dari itu!
cuma kadang-kadang saya letih..
letih mencari...
mana kah cinta saya?
huarhh...sebak!!!

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx