Skip to main content

BILA KEKASIH KURANG PEKA

apa punya tajuk la tu kan
peka ke pekak?
heheheh
peka laaaa...
sensitif..aa sama lah tu
agak-agak paham tak?
kalau paham baguslah..kalau tak paham..
lantak ko hehehehe
kekasih!
yup perkataan yg bermaksud kek pengasih
ehehehe...
pe bende pulak tu ...?
tu lah suruh belajar dok bercinta je kerjanya
kan semua nya fail kalau ditanya
hehehehe
ni bukan apa saja jek buat - buat sengal,
kang tunjuk pandai macam berlagak pulak nampaknya  kan
hahahah...
apa korang buat kalau kekasih korang kurang peka?
aku?
aku ea....
kalau aku ...aku pon buat poyo jek lah
lagi aku suka kot
sebab kalau dia tak ambik peduli
tu bermakna dia memang dah tak peduli dah
hahahaha
so..kita enjoy!!!!!
hey girls..korang jangan lak follow me k
aku ni memang camni...eheheheh
sebenarnya aku tengah hot kat orang yg mengaku dia kekasih aku tu
aku ni dah lah sensitif
tapi..aku jenis tak suka nak tunjuk yg aku tengah marah.
so inilah caranya hehehehe
mengade je kan hahahaha
aku ape kesah korang nak cakap apa...
lagi satu...lantak ko lah
hehehehe
tapi aku ni penyabar orangnya
selagi aku boleh sabar..aku sabar lah
kalau dah tak boleh...aku kena jugak sabar
laaaaa... camana pulak tu ek?  heheheh
ok lah dah siap nak pergi kerja ni
next post akan menyusuli ...
so..jangan lupa untuk menjengah-jengah blog ni ok..
kalau korang baca post - post aku,
sebenarnya korang baca apa yg sedang berlaku atas diri aku ni..
ni lah kenyataan nya.
so tiada rahsia antara kita disini
yeee haaa... hahaha
... ini betul-betul..bukan lagi cobaannn....
ehehehe ok...semuanya berhenti disini...
aku sayang kamu !




Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx