FINALY... WHEN MY FINGERS NEED TO DANCE

Morning alls
now aku maseh lagi sakit
tapi jari-jari ni dah gatal nak berpoco-poco atas keypad netbook aku ni
hehehe..
sakit adalah penghapus dosa tu yg aku tahu.
selalu dok dikata orang,
maybe la kot aku ni banyak dosa..
ah... sesungguhnya aku bukan malaikat!
menyesali sakit bukan aku,
bersyukur atas semua dugaan..aaa tu lah aku.
banyak Allah duga aku kali ni...
hurm... sedih nak story but kena share gak kot sebab kalau tak
korang tak akan tahu pebenda  yg aku tanggong!!


pertama...
aku kena berpisah dengan orang yg aku sayang,
bukan sekejap tapi selama-lamanya...
itu bukan kehendak aku
tapi....ahh...biarkan ianya lah berlalu...
kerana aku masih lagi dgn prinsip hidup  aku iaitu..
percaya pada qadaq dan qadar ALLAH yg khas buat aku.
dan aku yakin semua ni ada kebaikannya.
harapan aku agar apa-apa yg bakal aku jumpa nanti adalah yg lebih baik lagi untuk aku..
insyaallah...
tapi...
korang ingat senang ke nak lupakan dia??
senang ke aku nak buang semua kenangan dengannya?
korang fikir aku sekejam itu ke nak membiarkan ianya berlalu begitu saja??
entahlah...
kadang-kadang bisa sewel  kepala otak memikirkannya,
bisa mati pak!!
keupayaan aku terbatas dong,
enggak bisa menjangkau keputusan takdir!
hahaha..cakap ala-ala nada cinta gitu!!
ini pengaruh drama ditv la ni...
ape pon tak boleh aku ni,
senang no tepengaruh!!!
hurm..nampak sangat aku ni tak sempurna...

yg kedua
aku ni sudah di.......
ala..doktor datang nak check up aku pulak..
so..aku kena stop typing la ye.
jumpa korang di next coming post ok..
doakan aku cepat sembuh ye...





aku sayang kamu....
izinkan aku katakannya disini yang aku tak boleh buang dia dari kotak kenangan aku ni...
haraf dia mengerti...




Comments