Skip to main content

MOHON BAHAGIA SELALU

morning!!!
miss u laaaa...hee
lama seyh tak blogging..
raya sakan aku tahun ni kan
aku pon tak tahu kenapa mood raya tahun ni meriah semacam
sampai tak cukup masa untuk blog terukir dibintang kesayanganku ini
harini nak menarikan jari jemari aku ni  buat senaman erobik!
hahahaha kalau ikutkan idea..memang zero saat ni
tu lah banyak sangat makan butter, pewarna, bahan-bahan pengawet dalam kueh raya
sebab tu otak pon jadi beku..
ye ke?
fakta ke auta ni
lantak ko!! hahaha
tapi harini
aku nak ucap tahniah buat seseorang ..
eh bukan seseorang but dua orang hamba Allah ni
bukan nak menunjuk-nunjuk tapi untuk rasa sangat gembire hehehe
yang sorang tu baru lepas putus cinta
yang sorang tu memang limited cinta dia
[ dia lah yg cakap kat aku dulu ]
nak tengok apa yang sebenarnya??




gambar hiasan

gambar hiasan

gambar hiasan



gambar hiasan


hehehehe so sweet...
so?apa yang korang nampak kat situ?
pasti terjawap semua persoalannya kan
eleh budak pra sekolah pon boleh paham lah...
hahaha
tu dia!! dia orang dah buat relationship  pon!!!
ok la aku respek dengan relation korang yg baru terjalin tu kawan!
hahaha bermakna banyak lagi dugaan yg korang kena tempuh lepas ni
ehehehe... that is what 'otai cinta' said before..

 ' bercinta tu tak berapa perlu tapi menyayangi tu yg wajib '

hehehehe korang pon dah tau semua tu kan huhu
key lah guys aku dah dapat point untuk post aku arini.
selamat berbahagia la korang ..
doa aku dgn seikhlas hati
jaga ianya dengan sebaik mungkin
dan mohon selalu untuk mendapat keredhaan dari Allah ,
mohonlah kebahagian dan keserasian jugak..
huhuhuhu... gumbirenya hakku!!


* MAAF GAMBAR ORIGNAL TIDAK DAPAT DISIARKAN ATAS PERMINTAAN ..heee

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx