MOHON BAHAGIA SELALU

morning!!!
miss u laaaa...hee
lama seyh tak blogging..
raya sakan aku tahun ni kan
aku pon tak tahu kenapa mood raya tahun ni meriah semacam
sampai tak cukup masa untuk blog terukir dibintang kesayanganku ini
harini nak menarikan jari jemari aku ni  buat senaman erobik!
hahahaha kalau ikutkan idea..memang zero saat ni
tu lah banyak sangat makan butter, pewarna, bahan-bahan pengawet dalam kueh raya
sebab tu otak pon jadi beku..
ye ke?
fakta ke auta ni
lantak ko!! hahaha
tapi harini
aku nak ucap tahniah buat seseorang ..
eh bukan seseorang but dua orang hamba Allah ni
bukan nak menunjuk-nunjuk tapi untuk rasa sangat gembire hehehe
yang sorang tu baru lepas putus cinta
yang sorang tu memang limited cinta dia
[ dia lah yg cakap kat aku dulu ]
nak tengok apa yang sebenarnya??




gambar hiasan

gambar hiasan

gambar hiasan



gambar hiasan


hehehehe so sweet...
so?apa yang korang nampak kat situ?
pasti terjawap semua persoalannya kan
eleh budak pra sekolah pon boleh paham lah...
hahaha
tu dia!! dia orang dah buat relationship  pon!!!
ok la aku respek dengan relation korang yg baru terjalin tu kawan!
hahaha bermakna banyak lagi dugaan yg korang kena tempuh lepas ni
ehehehe... that is what 'otai cinta' said before..

 ' bercinta tu tak berapa perlu tapi menyayangi tu yg wajib '

hehehehe korang pon dah tau semua tu kan huhu
key lah guys aku dah dapat point untuk post aku arini.
selamat berbahagia la korang ..
doa aku dgn seikhlas hati
jaga ianya dengan sebaik mungkin
dan mohon selalu untuk mendapat keredhaan dari Allah ,
mohonlah kebahagian dan keserasian jugak..
huhuhuhu... gumbirenya hakku!!


* MAAF GAMBAR ORIGNAL TIDAK DAPAT DISIARKAN ATAS PERMINTAAN ..heee

Comments