Skip to main content

SENGAL SIAKKK

hello gengs
bukan senang nak hidup rupanya
tiap hari kena tempuh macam-macam dugaan
bagi aku
semua tu cabaran yg menarik
apa tidaknya
siang malam asik mikir soal masa depan
yg bujang dok sibuk nak cari couple
yg dah kawen dok sibuk cari scandal
bhahaha
gengs!!
eh siapa tah geng dia heheheh
ok-ok kita kawan rite huhuhu
nak share something ni
nak layan tak ni hehehe
kalau tak nak aku stop kat sini jek!!
ala nak cerita ni jap aaa....
haritu aku jumpa member lama
dia lebih tua dari aku
aku panggil dia kak honey!!
honey lah sangat hahaha
lantaklah honey ke tak lagi dia tu.
tapi yg paling istemewa nya dia ni kan
umur dia dalam lingkungan 30an
tapi minda dia memang awesome!!
korang tau apa??
akak ni memang terror
terror ape??
drift?
gangnam style?
clubbing?
poco-poco?
owh no..no...no
dia memang terror mengode!!
ahaks!!
gile!
memang gile...
ni semua sebab hasband dia lah
tak reti jaga bini
kata  kak honey laki dia asik buat muka ketat jek
kalau kat rumah langsung tak mesra alam..
tidur malam pun akak ajak lepak bilik
dia suka suki tidur depan  tv diruang tamu
takde privacy langsung !!
hahahahah
berleter kak honey kita ni
pakai baju pun tak serupa orang
serebeh sana
serebeh sini
dah tu kalau keluar jejalan
paling tention kata kak honey
serabut mata akak ni tengok!!
kak honey mula bersungut
akak tak tegur dia ke kak?
gila akak nak tegur kat dia tu.
kena maki lagi ada lah...
baik akak diam.
akak je yg dressing maut bila keluar pergi jejalan tu.
dia?? hampehhh.....
makkk aiii..
tinggi jugak selera kak honey ni kan
akak bukan apa tie....
kita orang perempuan ni asik disuruh jaga badan lah
jaga penampilan lah
jaga maruah lah
tapi orang lelaki ni bila dah kawin..
nilah jadinya ..hancorrr
hahahaha
akak ada anak ikan ke??
ehehehe aku cuba buat soalan kebodoh-bodohan
gila engkau!!!
mana akak ada niat nak buat camtu!!
ishhh....
tapi bila jumpa  lelaki yg mesra
yg manja-manja
pandai melayan 
boleh ajak sembang...
akak pun kadang-kadang cair jugak
hakhakhak
rasa macam nak buat scandal pulak 
ko agak-agak akak ni laku lagi tak ek???
bhahahahahahhaha
aku gelak macam nak pecah anak tekak ni
meleleh air mata 
bukan aku nangis la
aku gelakkan kak honey nilah
bapak dia lah!!
selera dia memang tinggi
akak jumpa mamat-mamat tu kat mana?
kat mana lagi..kat FACEBOOK laaaa
wahahahahahhaha
aku gelak lagi...
akak ooo akak
ingat anak kak
ingat laki tu
huhuhuhuh
eh ...ramai pe takel akak...
ko tau tak sebab ape??
eh mana saya tau....
sebab dp facebook tu lah!!
kalau ko nak tau...
dp akak tu semua akak guna awek korea punya
yg seksi seksa tu hah!!!
hahahahahahah
aku gelak lagi....teros gelak
kak honey pun gelak sama....
macam nak pecah ruang tamu kak honey kami buat...
tetibe...
hasband kak honey balik
ishhh.... dah balik dah
ko tengok muka laki akak tu...
pergh!!!!
seram siot...
memang ketat gile!
macam muka orang cari gaduh
hurm....
patut lah kak honey berpaling tadah
kalau aku lah.... lari masuk bilik tenguk muka laki camtu
ehehehehe
kak...
orang nak balik ni...
aku cepat-cepat minta diri
tak nak ganggu aktibiti kak honey nak layan hasband dia
ok ..ok...
eh...kak honey bisik kat telinga aku..
ko jangan lupa tau
nanti add akak...
pe nick name akak??
miss bella!!
bhahahaha
macam sengal siakkkkkk
tak mau kalah
ok..beressss
tu janji aku kat akak honey
assalamualaikum kak
heee... waalaikumsalam tie...
jangan serik jerit kak honey...
aku masuk dalam kereta sambil senyum 
dalam hati aku dah stock gelak bertan-tan dah ni
sambil melambaikan tangan aku ber isyarat kat kak honey..
ok...nanti orang add akak miss bella !!!
bhahahahahahaha.....
kak honey hanya mampu isyarat tumb up jek!!



maksodnya...canteekkkkk....
ahahahaha....




Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx