TUKAR MOOD

salam
harini macam aku nak layan mood baru,
dah tak mau dah mood semalam
kata pasrah kan
so aku dah fikir masak-masak
kalau aku pasrah
aku kena terima hakikat
yang semua ni kena aku ikut
follow one by one...
hati ni tak payah lah nak sedih segala
kalau aku sedih-sedih
nanti seluruh dunia ikut sedih
bila seluruh dunia sedih
korang bayangkan
macamane apek korea tu nak gangnam style?
tak ke jadi tarian inang nanti
semua sebab aku punya mood lah
hahahaha..perasan siakkkk!
dengar lagu ni tak??
hahahah...
alexandra stan yg nyanyikan
happy kan??
orite..layan...
cop2!!
lagu ni 'SHE' yg bagi idea kat  aku
thanks bucuk manje yg cute
heheheheh
dan aku pon rasa memang happening abisss!!
jom sayang kita tukar MOOD!!



btw jangan lupa ok,
aku tetap sayang kamu
ehehehe...

Comments