DIA DAH MARAH-MARAH

baru semalam saya buat post pasal adik-adik
tapi arini saya dah kena warning
hehehe
biasa lah
cakap pun adik-adik lah kan
akak-akak kena lah sabar
heee...
saya tak kesah
orang nak marah ke
orang nak komen ke
saya cuma boleh senyum
senyum dan senyum sampai telinga
sebabnya
tanggungjawab saya dah tertunai
menasihati pada yg perlu
memberitahu pada yg lupa..
awak nak tengok tak massage dari dia?
heee...
baca lah post yg bertarikh 17 oktober tu
tajuknya : wei!! wa marah ni..
heee
awesome!!
dia memang betul-betul marah kat saya kan?
its ok sayang
akak tau marah tu sifat yg semula jadi
so akak memang tak ambik ati pon...
gelak guling-guling ada lah ..
hahahaha...
kamu memang nakal la wei....
muachx utk budak nakal tu hee.~

Comments