ENTAH PAPE

haip haip...senyum dulu baru baca ...
ahha.. kan awak dah bersedekah tu hee
kenapa... hairan?
betul lah senyum tu kan sedekah
so awak sudah pun bersedekah kejap tadi
eleh...senyum lagi lew tu hehehe cubit kang...
ok ok ..senyum laaa...tak rugi apa-apa pun..
awet muda lagi ada la
tapi jangan pulak awak senyum tak bertempat
ada kang dichop ...manusia kurang ingatan lak nanti...
a.k.a...orang gilak!!  haha
harini my mood pun on off.. tak stabil!
tak tau nak share pape kat sini
cuma ada beberapa isu yg mencuit di lubuk hati
macam nak kongsi macam tak nak
tapi kena luahkan gak kat sini
kalau tak meletup pulak dalam dada ni kang
tak pasal-pasal terbaboo lak nanti
hee...
sebagai awek manja yg cute...
hallamak!! perasan suda..
ye memang manja pe..tapi cute tu tak mau lah mengaku
nanti orang kata syok dengan muka sendiri pulak  hee..
malu lak rasa :)
ye si manja ni...ehem...
memang manja
memang sensitif
memang kuat membebel
memang emo
memang senang hangin
memang senang merajuk
tapi sebenarnya si manja ni
bukan sengaja nak buat semua tu
cuma....
ada masa kepala tengah serabut
otak tengah bercelaru
jiwa tengah kacaw
...please la...jangan bagi tambah lagi masalah...
memang la tambah-tambah lagi serabutnya
tak pasal-pasal orang lain buat silap
orang lain yg kena maki...
kalau awak dah kenal si manja ni
maybe awak boleh paham perangai buruk dia...
hehehe
tapi kalau awak belum kenal
memang la awak  akan tersentap!!
kecik ati.. menyampah... meluat..mencik!!
eh!! ada pekataan gedik kat situ la..
mecik ! mecik !!
hahahaha.. tampa kang!!
sebut lah benci betul-betul...hahaha
awak...
kalau ada silap mana-mana sudut
maafkan saya ok
saya manusia biasa yg bukan sempurna sangat.
dan saya bukan manusia yg dijadikan untuk membenci orang lain...
walaupun saya kecik hati kat awak...
saya tetap sayang awak...
hurm....angin frust belum hilang di jiwa ....

Comments