HADIAH DARI DIA

saya masih ingat lagi
hari tu dia bagi saya hadiah
pada mulanya saya bimbang untuk terima hadiah tu
tapi kenapa dan mengapa saya kena bimbang?
mari kita tengok dialong saya dengan dia pada hari tu...
saksikan lah!

dia : awak saya dah tengok blog awak tadi
saya: owh ye ke..tengs awak...
dia : hurm..
dia : awak...
saya: ye ada ape?
dia: nak burung tak?
saya: what???? burung ape ni!!!!
dia: burung la..hadiah dari saya..just untuk awak...
saya : ....( bengang ft keliru )
dia : awak..nak tak??
saya : nanti lah..saya tak pernah terfikir utk semua ni
dia: ala..amek je la..saya iklas ni..ni burung saya ..
     .. untuk awak...
saya : hurm....ok aaa...
        (dalam ati dah naik risau) dup dap dup dap..
dia : orite....ni ada code nya..pastu awak letak kat layout
saya: code?suspen!! ( sambil tengok kt code tu )
saya: awak!! heeee..thank u so much!!
        owh burung twitter ea..hehehe
       (dalam hati malunya aku..... )
dia : awak ada akaun twitter tak?
saya : tak ada...malas nak guna ...
dia : nanti saya setkan pastu awak buatlah k..
saya: ok..k..saya buat nanti hee...
saya: awak...terima kasih ye sebab bagi meriah blog saya ni
dia :...its ok lah..kita kan kawan heee...
saya : ( malu seyh fikir bukan bukan kat member aku yg sorg ni )


hahahah..see!!!
aku seorang yg perasankan
hahahaha..malu siakkkk....
naluri aku ni memang camni lah
susah nak caya kat orang
tah..padahal orang tu bukan ada niat buruk pun kat aku
malah orang nak tolong pun aku ingat orang nak.....
hahahaha hampeh toi!!
ape pun terima kasih buat member aku ni..
terima kasih sangat kat dia....
sebab dia dah bagi burung dia berterbangan
diblog kesayangan aku ni
tengs awak.....ngeee~

Comments