KAWAN OH KAWAN

Seronok kan kalau ramai kawan
pergi sana orang kenal
pergi sini orang tegur
femes...memang femes
aku lak kalau kat  laman sosial ni
kawan memang ramai
padahal bukan kenal sangat pun
tapi dok sifat ramah dan mesra alam ni
seluruh pelusuk malaysia rasanya macam aku dah pernah pergi.
huhu memang seronok!!!
pst..pst.. jangan percaya la..hehehe
mana aku ada banyak duit nak menjelajah seluruh malaysia tu
benda paling seronok masa aku dilaman sosial ni ialah lepak kat group
hahaha
punya lah banyak group yg diaorang sumbat aku ni
hehehe
punya baiknya kawan-kawan aku kan
beb.. aku bangga ada korang tau tak!
korang bawak aku join dengan member korang dalam group tu
aku memang teruja...
tapi ada ketika aku jadi seram jugak
sebab dalam group-group tu bukan semua friendlist aku pun
so aku kadang-kadang memang kena hati-hati
ye la.. mana tau kot salah komen
tak pasal-pasal orang lain sakit hati dengan aku
lain lah member aku sendiri yg dah paham perangai sewel aku ni
hehehe
cakap pasal group dilaman sosial ni
rasanya aku dah ada 50group korang invited
hahaha meriah..sangat meriah
kalau dulu-dulu aku marah orang invite aku
tapi sekarang aku tak kesah
sebab ada gunanya jugak group-group ni
contohnya :
bila aku dah bosan dengan karenah member kat group yg A
aku lepak kat group B
bila group B membosankan
aku masok lak group C
bila group C dah macam-macam
aku lepak kat group D
hahaha begitulah seterusnya
sampai aku dah tak mampu nak layan semua orang dalam group tu heee
sebenarnya ada faedahnya jugak kita join group camni
sebab kita dalam secara tak langsung dapat mengenal hati budi manusia
walaupun mereka bukan berada didepan mata kita...
aku selalu senyum sorang-sorang kalau melihat telatah kawan-kawan aku digroup tu
seronok!!! memang happening!!
sebenarnya disitulah bahagia bagi aku
..melihat kawan - kawan aku semua bahagia...
btw... aku suka cara member aku kat group blogger
aku ada 5 group blogger
rasanya group blogger ni paling happening
ahlinya semua ramah -ramah
semua nya mesra alam..thumb up!!
kalau group blogger yg lain tu
bukan tak ramah
tapi ramah dengan promote entries di blog dia orang je
hehehe ok jugakkan macam tu
kang ramah sangat kang
ada pulak yg terasa..lepas tu keluar group
lama-lama nanti siapa pulak yg nak baca entries kita hahaha
ye lah..dah member takde ...semua dah touching heee...
aku?
kalau aku....
orang ramah aku ramah
orang tegur aku jawab
orang diam aku tegur
orang marah.... aku remove diri
hahahaha
aku pun kuat touching rupanya
hahahaha apepontakboleh aku ni..
adat la awek-awek memang camni :p
korang... terima kasih untuk kebahagiaan ni
aku sayang korang ...


Comments

cik kiwi's said…
alololololo. group apakah memang kecoh. wakaka. memekak siang malam. terutama si sahir n zul kain pelikat..:P

thubs up Blogger Apakah. :)
Hetty Zulaika said…
cik kiwi..but sy suka group tu..ye mereka sgt sporting lagi2 bro yg 2 org tu r hekhek... teruskan bersahabat ok... syg semua ~