Skip to main content

LETS START WITH BISMILLAH..

hari yg dilalui sebenarnya
perjalanan yg indah bagi semua insan
bertemu
bercinta
berpisah
dan kecewa
semua tu dah jadi makanan rasmi manusia
dari kutub utara sampailah ke kutub selatan
korang tanya lah siapa yg tak pernah bercinta
tak pernah kecewa
tak pernah bersedih
menipu sangat kalau tak de kan
jangan kan di dunia
kat malaysia je ni..
korang pergilah dari sempadan thailand sampai ke selat tebrau
cuba tanya sapa yg tak pernah kecewa?
tau ke selat tebrau tu kat mana?
dah- dah  pegi cari kat map google sana!!
haishh... dulu cikgu geo mengajar ang dok asik tetido je...ape tak nya  ..
malam-malam online fb memanjang macam burung hantu
adeh...
ok k back from the start ok!
kalau nak kata pasal mood kecewa
air mata dah naik kering dah
mata dah hampir-hampir nak kelabu asap warnanya ni
semua dok sebak
semua dok touching
ketawa pun boleh nangis
senyum pun boleh keluar air mata
kalau ditadah tu
maybe dah boleh buat siram pokok bunga mama
yg satu laman tu hahaha
macam air mata puteri gunung ledang je kan  hee...
aku?
memang febret menangis lah!
kecewa menangis
suka menangis
tidur menangis
makan menangis
pergi shopping menangis
balik shopping pon menangis
hahahaha
paling dasyat
mandi pun aku boleh menangis
korang pelik?
hahahaha
aku ape pedulik!!
tu air mata aku
tak minta korang setitik pon
hahahahaha
***jap lagi nak kuar ayat lucah sikit korang jangan tersentap ok!!
yg punya banggang tu !!
buat post kat blog pon
air mata aku macam air terjun niagara tu hah!!
hahahaha
tak ke pelik nya aku ni
ada yg kata aku ni kuat emo
kuat touching
sangat sensitif
sangat jiwa pink
hati tisu
ah!! macam-macam gelaran untuk aku
aku tak kesah pun...
sebenarnya dia orang tak tahu
ada satu benda yg aku buat time aku menangis yg dia orang tak buat ok...
tiap aku menangis
aku mulakan dengan bismillah...
hahahahah
korang ade??
aaa takde kan?
ahahaha...
tulah aku!!
jangan pelik..
muachxx!! kena temberang lalala~


Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx