LETS START WITH BISMILLAH..

hari yg dilalui sebenarnya
perjalanan yg indah bagi semua insan
bertemu
bercinta
berpisah
dan kecewa
semua tu dah jadi makanan rasmi manusia
dari kutub utara sampailah ke kutub selatan
korang tanya lah siapa yg tak pernah bercinta
tak pernah kecewa
tak pernah bersedih
menipu sangat kalau tak de kan
jangan kan di dunia
kat malaysia je ni..
korang pergilah dari sempadan thailand sampai ke selat tebrau
cuba tanya sapa yg tak pernah kecewa?
tau ke selat tebrau tu kat mana?
dah- dah  pegi cari kat map google sana!!
haishh... dulu cikgu geo mengajar ang dok asik tetido je...ape tak nya  ..
malam-malam online fb memanjang macam burung hantu
adeh...
ok k back from the start ok!
kalau nak kata pasal mood kecewa
air mata dah naik kering dah
mata dah hampir-hampir nak kelabu asap warnanya ni
semua dok sebak
semua dok touching
ketawa pun boleh nangis
senyum pun boleh keluar air mata
kalau ditadah tu
maybe dah boleh buat siram pokok bunga mama
yg satu laman tu hahaha
macam air mata puteri gunung ledang je kan  hee...
aku?
memang febret menangis lah!
kecewa menangis
suka menangis
tidur menangis
makan menangis
pergi shopping menangis
balik shopping pon menangis
hahahaha
paling dasyat
mandi pun aku boleh menangis
korang pelik?
hahahaha
aku ape pedulik!!
tu air mata aku
tak minta korang setitik pon
hahahahaha
***jap lagi nak kuar ayat lucah sikit korang jangan tersentap ok!!
yg punya banggang tu !!
buat post kat blog pon
air mata aku macam air terjun niagara tu hah!!
hahahaha
tak ke pelik nya aku ni
ada yg kata aku ni kuat emo
kuat touching
sangat sensitif
sangat jiwa pink
hati tisu
ah!! macam-macam gelaran untuk aku
aku tak kesah pun...
sebenarnya dia orang tak tahu
ada satu benda yg aku buat time aku menangis yg dia orang tak buat ok...
tiap aku menangis
aku mulakan dengan bismillah...
hahahahah
korang ade??
aaa takde kan?
ahahaha...
tulah aku!!
jangan pelik..
muachxx!! kena temberang lalala~


Comments