PERASAAN YG BERCAMPUR ADUK


salam...
minggu ni minggu kusut bagi aku
aku pun tak tau kenapa aku rasa macam tu
semua yg aku buat tak kena
asik nak touching je memanjang
orang cakap lain
aku maksudkan lain
orang mintak lain
aku berikan lain
hampir saja aku pergi buat pemeriksaan mental aku diklinik
ye lah kan
mana tau kot-kot ada wayar yg putus
tapi dah yakin pulak memang belum ada yg putus lagi ni
minggu ni
ramai kawan aku yg benci kat aku..kot...
ramai kawan yg pelik tengok perangai aku..maybe..
ntah la..
kalau macam ni la memanjang
mau kosong friendlist aku tu
mood aku hilang entah kemana
puas dah cari mood tu
kat atas almari tak de
bawah tilam tak de
tepi tingkap tak de
celah langsir pon tak de
dalam peti sejuk lagi lah tak de
aku dah naik feed up dah ni
kenapa?
mengapa?
masih meneka dalam kesamaran....

Comments