WEI! WA MARAH NI ..

kata jek kawan baik
kata je teman yang memahami
tapi macam tak pernah nak faham isi hati  wa  ni..
hurm...
dah sedia maklum yg wa memang happy go lucky orangnya
mudah mesra
mudah gelak
senang berkawan dangan sesiapa
tapi lu sengaja je kan
sengaja bagi wa malu!
sengaja bagi  wa marah!
sound  wa elok jek depan member lain!
seronok lew tu!!
ini ke kawan...
sedih tau tak!!
pape pun ambek la cara yg sihat sikit beb..
bukan main rembat time tu gak!
ingat wa tak de perasaan ke ?
pilu seyh...
lu ingat wa sengaja nak gedik kat situ
sengal la lu ni...
wa marah ni .. aaa.. wa marah ni...
ish..nasib lu jauh la time tu...
kalau lu dekat dah lama wa rembat lu !
ngekkk toi aa..
paisey wa yg semalam belom ok lagi taw..
tah tahun bila boleh padam ni...
aaaah.. wa marah ni... wa marah ni
ooo maybe sebab wa kecik dari lu
so  sesedap lu bahan wa ni ek?
ish..kalau tak sebab lu kawan baik wa...
dah lama wa.......
hurmmmm
waaaaaa
tengaaaaaaah
maaaraaaahhhh
niiiii  beeeeeeeeeb!!!
lu taaaaaau taaaaaaakkkkk.....
wei marah ni wei!!
wa tau ..lepas peristiwa memalukan wa tu
lu kompem puas ati lah sangat kan
hati wa dah sakit...
jiwa wa dah kacaw....
air mata wa dah turun..
puasati lu kan beb??
sampai hati lu ...
buat kawan lu camni...
wa bengang siakk
wa marah ni.... wei!
lu boleh buat selamba dek jek ek..
takpe..takpe... tapi wa tetap marah ni.....
wa tau wa tak de power macam super mak
tapi lu tak tau beb
wa ada satu lagi power yg orang lain tak ade....
hurm....nak tau wa ada power ape??
apekosebok!! hahaha
wa tengah marah ni....aaa...
ergh...sengal la wei...
ape????
wa?
ek eleh...
ye ye... wa kongsi la apa power wa tu kat sini..
urm....
wa sebenarnya.....
sebenarnya kan.....
ade power  meroyan!!!!!!
hahahahaha
wa selalu meroyan time wa marah
tapi wa tak boleh nak  marah lelama la wei
wa mesti gelak jugak akhirnya
maklum lah kan wa ni manusia yg mesra alam
mana tau nak marah atau merajuk dimasa yg lama
adeh... hahahahaha
lu!! wa marah lu tau...ingat!!
hahahahah....

p/s
sape makan cili - dia kompem terasa pedas
wa tengah kecik ati dengan sorang member  wa ni.... hurmmm....
tabiat buruk wa : kalau dah marah merapu..merepek-repek tak memasal...sory..lebiu~

Comments