Skip to main content

APA YG GIRLS TAK SUKA

maklumlah dia girl ...asik cite pasal girls jek kan
ye la..takkan nak cite pasal boy lak
bukan aku dapat baca isihati diaorangkan..
lainlah alat scanning perasaan aku tu dah siap
aa..pastu baru aku boleh tau !!eceh....berangan je ni heee~

kalau korang nak tau girls ni dia tak suka banyak benda antaranya:


*bila girls send massage or calling tapi orang tu tak reply atau tak angkat fone .kalau sekali maybe girls boleh tahan, tapi kalau berkali-kali hantar tapi orang tu bo layan jugak..jawapnya memang naik hantu!!!  apa yg ada dalam hati girls ialah'' dah mati ke orang tu??''


*bila baru nak siap-siap pakai tudung..touch up...belek-belek muka sikit..tetiba dengar enjin kereta dah start!! memang sakit hati..jantung mula lah dup dap dup dap.. ajak girls keluar tapi bikin jiwa girls tak aman. apalaaa.. tak ikut kang baru tau hurm....


*kalau tiba tempat shopping. baru nak belai-belai baju yg tergantung tu.baru nak raba-raba kain yg depan mata.baru nak tengok harga tup tup..orang tu dah kata '' dah dapat lom ni..cepat laaa...'' mak aii..kering darah dengar suara tu.. macam nak bako je kedai baju tu time tu gak!! mecikk mecikkk tauuu... erghhhh!!


*kalau time makan..adat la kan..girls makan kan slow and sentimental... baru masuk 4-5 suap..pinggan orang tu dah bersih. air dah tinggal setengah gelas.. girls masih lagi dok mengunyah ..mengunyah..mengunyah sambil mata jeling kat pinggan orang tu..adeh... mata tetiba jadi pedih lak.... nak menangis pun ada ni..girls kan ikut sunah nabi..kunyah makanan sampai 40 kali baru telan...hukhuk


*girls paling benci kalau orang berjanji tapi tak ditepati.alasan nya lupa. tak masuk akal..nanti kalau tuhan betul2 buat dia lupa seumur hidup..aaa baru dia tau ..padan muka orang tu hahaha


apapun girls memang paham
mana ada manusia yg sempurna dalam dunia ni
so girls selalu memaapkan apa yg orang tu buat kat girls
dan girls pun takdenya nak simpan dendam kat orang tu
hehehe untungnya orang tu kan...baiknya girls  ni  kan hekhekhek



wa rilex je beb.. cool all my ways :p

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx