APA YG GIRLS TAK SUKA

maklumlah dia girl ...asik cite pasal girls jek kan
ye la..takkan nak cite pasal boy lak
bukan aku dapat baca isihati diaorangkan..
lainlah alat scanning perasaan aku tu dah siap
aa..pastu baru aku boleh tau !!eceh....berangan je ni heee~

kalau korang nak tau girls ni dia tak suka banyak benda antaranya:


*bila girls send massage or calling tapi orang tu tak reply atau tak angkat fone .kalau sekali maybe girls boleh tahan, tapi kalau berkali-kali hantar tapi orang tu bo layan jugak..jawapnya memang naik hantu!!!  apa yg ada dalam hati girls ialah'' dah mati ke orang tu??''


*bila baru nak siap-siap pakai tudung..touch up...belek-belek muka sikit..tetiba dengar enjin kereta dah start!! memang sakit hati..jantung mula lah dup dap dup dap.. ajak girls keluar tapi bikin jiwa girls tak aman. apalaaa.. tak ikut kang baru tau hurm....


*kalau tiba tempat shopping. baru nak belai-belai baju yg tergantung tu.baru nak raba-raba kain yg depan mata.baru nak tengok harga tup tup..orang tu dah kata '' dah dapat lom ni..cepat laaa...'' mak aii..kering darah dengar suara tu.. macam nak bako je kedai baju tu time tu gak!! mecikk mecikkk tauuu... erghhhh!!


*kalau time makan..adat la kan..girls makan kan slow and sentimental... baru masuk 4-5 suap..pinggan orang tu dah bersih. air dah tinggal setengah gelas.. girls masih lagi dok mengunyah ..mengunyah..mengunyah sambil mata jeling kat pinggan orang tu..adeh... mata tetiba jadi pedih lak.... nak menangis pun ada ni..girls kan ikut sunah nabi..kunyah makanan sampai 40 kali baru telan...hukhuk


*girls paling benci kalau orang berjanji tapi tak ditepati.alasan nya lupa. tak masuk akal..nanti kalau tuhan betul2 buat dia lupa seumur hidup..aaa baru dia tau ..padan muka orang tu hahaha


apapun girls memang paham
mana ada manusia yg sempurna dalam dunia ni
so girls selalu memaapkan apa yg orang tu buat kat girls
dan girls pun takdenya nak simpan dendam kat orang tu
hehehe untungnya orang tu kan...baiknya girls  ni  kan hekhekhek



wa rilex je beb.. cool all my ways :p

Comments