PISANG " PERMATA ''

hey you know...
somebody want me to smile all my days...
maybe he dont want my bad face tambah bad lagi  kot... heee~
today nak pantun-pantun utk dia yg nak kan i happy all days tu...


pisang  emas dibawa belayar
masak sebijik diatas peti
hutang emas boleh dibayar
hutang budi dibawa mati

cewah~
haha

bythe way
sebut pasal pisang emas ni
i ada jumpa satu biji pisang yg kalau lah dijual kulitnya confirm kaya raya
seumur hidup inilah pertama kali i jumpa pisang yg sebegini mahal
ianya ialah pisang permata...
pernah jumpa pisang permata?
pernah makan pisang permata?
kalau tak pernah biar i tunjukkan kat u alls menatang tu
hahaha






tarra~



cane?
hanya di tempat i je ada pokok pisang ni
sebab tanah nya memang sesuai
tempat u alls jangan mimpilah nak tumbuh nya dia ni..
hehehe

Comments