SILA LUPAKAN AKU

selamat petang
harini online macam slow
tak de yg interesting things bagi aku
member semua cuma like..like and like
lama-lama aku gigit jari yg like tu hehehe
tapi thank you so much la kan
sebab ada gak yg sudi like status aku yg sengal tu ...
dari pada langsung tak like padahal dah baca tu
hahahah kang aku tak halalkan diaorang baca baru tau :p
hehehe perasan je kan...
siapalah aku untuk menghalalkan dan mengharamkan sesuatu kan..
betul ka kawan?
betul bha...
mak ai cakap slang sabah pulak hehehe
sebenarnya harini aku cuba untuk happy
lepas beberapa hari mood aku down gila
but aku tak gila k.. just down gila!!
sebenarnya harini
aku rasa aku dah hampir berjaya membuat seseorang tu marah
ye..marah kat aku
mungkin benci kat aku
aku sengaja buat semua ni
agar dia rasa aku tak layak lagi buat dia.
kenapa aku buat camtu
tentu itu soalan  dari korang kan...
biarlah...
aku rela dia lupakan aku
aku memang dah lama nak dia rasa benci kat aku 
aku memang nak dia benci aku sangat-sangat
sebab aku dah rasa aku memang tak layak buat dia.
aku tak setaraf dengan girlfriend kawan2 dia yg lepasan U tu
aku bukan gadis yg layak untuk dia sanjungi
aku bukan siapa-siapa lagi untuk dia.
bertahun bersamanya
cukup lah berjuta kalimah i sayang u yg diucapkan
cukuplah ribuan i rindu u  yg dikatakan
tapi bagi aku bukan itu yg ku harapkan
bukan itu yg  selalu aku mimpikan
apa yg aku mahu kan...
kejayaan dia dalam hidupnya
kejayaan masa depan dia itu lebih perlu
mungkin dia anak orang berada kot..
so dia tak perlu berusaha macam orang lain
harta orang tua dah melimpah ruah
tapi sampai bila dia nak harapkan semua tu
gunung pun kalau dicangkul lama-lama akan jadi hilang...
entah lah aku tak dapat nak tapsir minda dia sekarang ni...
kalau orang lain bertungkus lumus memerah tenaga
dan masa untuk mencari  rezeki
tapi dia...?
ah ..aku dah letih memikirkan sikap dia tu
sekarang aku hampir terlepas dari cengkamannya
bebrapa masa lagi aku akan bebas
ye bebas
bagai burung yg berterbangan diangkasa...

tapi hanya satu pintaku kat dia...
please lupakan aku...




Comments