TERIMA KASIH

sempoi...
suasana memang sempoi saat ni..
layan pulak lagu kat blog  LADY GAGA NI heee
maklum aku kan memang suka layan lagu-lagu slow camni
lagi lagi saat macam ni...sempoi habis :)

harini aku nak ucap terimakasih kat somebody
yg telah berjaya menyedarkan aku yg dah  lama tidur..
aku tidur dalam dunia reality aku
aku tidur dalam arus kehidupan yg keliru
aku tidur ye...dah lama dah rupanya aku tidur....

dia...
atas nama kemanusian telah berjaya mengejutkan aku
dari tidur aku yg panjang.dengan kata-katanya
dengan luahan perasaannya yg singkat
tapi amat bermakna bagi aku tempuhari...

ya Allah....
jauhnya aku hanyut dalam dunia aku sendiri....
jauhnya aku tinggalkan dunia aku...
ye..sangat sangat jauh..
kini aku mula melangkah ke jalan pulang...
akan aku tempuh dengan penuh kesabaran
akan aku redah semua dugaan yg bakal mendatang!

ye kini aku tahu...
walau dia takkan mengejutkan aku lagi selepas ini..
tapi Allah akan sentiasa ada disisi aku menemani aku..
memberikan hidayah dan petunjukNya
aku kian hampir pada distinasiku yg sebenar
aku kian temui asal usul diriku yg sebenar...
terima kasih Allah...
terima kasih SAHABATKU...


Comments